Jan 31

Inele…Cine mai doreste inele?

Scris de

In categoria: jewellery,me,placeri


Si astazi in sfarsit am primit inelele de la Clarisa. Clarisa este o foarte talentata creatoare de inele si pandative care m-a cucerit din prima clipa cu veselia culorilor si ingeniozitatea cu care combina materialele in creatiile sale. 

Locuieste in Portugalia, insa este romanca, si a considerat ca ar fi mai bine sa aiba un fel de “stoc de inele” in Romania pentru a reduce costurile de transport pentru viitorii clienti. Astfel, s-a ajuns la aceasta intelegere intre noi doua, ca stocul sa fie la mine, si eu sa trimit din Romania inelele in toate colturile tarii, la un pret mai mic. 

Va voi prezenta in continuare acest stoc. Daca doriti, ma puteti contacta pe pagina de CONTACT sau prin Y!M, daca ne cunoastem deja :)

Pretul este de 8€  (cel cu ceasul) sau 9 € (restul) la cursul zilei plus transportul. 

Pentru a le vedea pe toate…

Avem intai inele de ceramica.   

 

Si in continuare vom avea inele de lemn:

 

4 comentarii

4 comentarii pentru “Inele…Cine mai doreste inele?”


 1. inele Cor y Amor in Bucuresti!! « Cor & Amor - bijuterii spune:

  […] sa-l probati, acum aveti posibilitatea sa vedeti live inelele mele, atat la prietena mea Diana (HoneyBunny), care tine la ea in jur de 30, cat si intr-un magazin din Bucuresti al carui nume il voi divulga […]


 2. orator spune:

  cam scumpe…nu pot sa ofer decat 3 euro cu tot cu transportul


 3. honeybunny spune:

  atunci tu nu vei primi.


 4. Realitatea nu are pixeli – honeybunny blog » Blog Archive » Coryamor Store spune:

  […] Clarisa, nu aveti cum sa fi uitat minunatele creatii din urma cu ceva timp pe care le-am prezentat aici pe blog. Si daca nu o cunoasteti, timpul nu este […]

 

Scrie un comentariu