The Hunt, de Andrew Fukuda

 

The Hunt este prima carte dintr-o noua serie de Young Adult, care pentru mine a reprezentat prima carte cu vampiri de acest gen pe care am citit-o.

Este o distopie (genul meu preferat) care prezinta un viitor in care vampirii au cucerit lumea, iar fiintele umane sunt o specie pe cale de disparitie.

In societatea vampirilor reusesc insa sa traiasca si oameni care fac tot posibilul sa isi ascunda caracteristicile umane specifice: miros, fire de par, zambete etc., care i-ar transforma in victime sigure ale celor din jur.

Si in aceasta lume, se organizeaza o loterie ai carei castigatori participa la o vanatoare de oameni crescuti in laborator, special pentru acest scop, pentru divertismentul maselor de vampiri, majoritatea nemaivazand un om de foarte mult timp.

Printre castigatori se afla, desigur, si personajul principal, un adolescnt om, care a fost instruit intreaga sa viata de tatal sau pentru a parea vampir si a fi in siguranta la scoala si in viata de zi cu zi (noapte de noapte, mai exact).

Cartea urmeaza aventurile acestuia pana la inceperea vanatorii, pe care va invit sa le descoperiti citind cartea, daca va pasioneaza genul.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me. Bookmark the permalink.

Leave a Reply