Jul 29

Rasfat apicosmetic pentru dus

Scris de

In categoria: me


Acum o luna si jumatate am primit pentru testare doua geluri de dus de la mai vechii prieteni, Complex Apicol.

Din cele 4 tipuri, mi-am ales Apidermin® cu laptisor de matca si Floral® cu propolis.

“În răsfățul apicosmetic pentru duș Apidermin® proprietățile antirid ale lăptișorului de matcă sunt dublate în lupta împotriva îmbătrânirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Lăptișorul de matcă, o hrană regală, complex de vitamine este cel mai puternic aliat natural în lupta împotriva ridurilor, hidratând pielea și stimulând regenerarea celulară.”

“Proprietățile antibacteriene și antimicotice ale propolisului s-au întalnit cu beneficiile uleiului de sâmburi de struguri și extractului de portocale în răsfăţul apicosmetic pentru duş Floral®. Gelul de duş Floral®  lasă o senzaţie de prospeţime şi curăţenie a pielii corpului datorită beneficiilor combinaţiei de propolis cu ulei de sâmburi de struguri. ”

Ambele au un miros placut, discret, specific cumva produselor apicole. Dupa dus pielea este curata si hidratata, la fel ca dupa alte geluri pe care le-am mai folosit. Imi place insa foarte mult mirosul pielii dupa spalare, si per ansamblu, l-as recomanda oricui pune baza pe ingredientele naturale in produsele cosmetice.

1 comentariu

1 comentariu pentru “Rasfat apicosmetic pentru dus”


  1. Maria spune:

    Imi place acest blog, abia astept sa vad si alte articole

 

Scrie un comentariu