Despre honeybunny

Addic7ed to life, to love, to feelings, to music, to tv series, to people, to sun, to myself, to my cat back home (dead now), to everything that makes me feel alive.

Asta legat de blog.

Eu sunt honeybunny din Brasov si… Si nu mai stau in Brasov.

Dar pe cand stateam in Brasov, am facut liceul la Unirea (bilingva engleza) si facultatea la Universitatea Transilvania (Stiinte Economice).

M-am ocupat de GBvNET cateva luni bune, apoi m-am mutat in Bucuresti for love, lasand trackerele in spate si devenind simplu user.

Impreuna cu el ne-am orientat catre seriale si am devenit amandoi dependenti, apoi ne-am apucat de site-uri de subtitrari si am ajuns sa avem unul dintre cele mai complete site-uri si cu pre-time-ul cel mai scazut la subtitrarile in engleza. Am ajuns sa fim de fapt sursa tuturor celorlalte site-uri si a traducatorilor.

Ador sa sincronizez subtitrari si sa le urc pe Addic7ed. Am creat si un forum de discutii despre seriale si subtitrari, Sub-Talk.net, si… Hm, mai era ceva?

Ah, si nu stiu altii cum sunt, dar e sunt super simpatica :D

Mai multe despre felul meu de a fi aici.

Ai ceva de adaugat? Lasa un comment.

Citeste toate posturile mele: aici.

63 comentarii

63 comentarii pentru “Despre honeybunny”


 1. DaNy Loopy spune:

  Tin sa iti multumesc ptr. subtitrarile pe care te straduiesti sa ni le furnizezi :D THANK YOU!!!!!!!


 2. honeybunny spune:

  :D La mai multe :)


 3. clash spune:

  ur subs are wonderful, tnks !


 4. honeybunny spune:

  Enjoy :)


 5. iareula spune:

  Abia acum am aflat că addicted e întreţinut de români şi-s complet şocată (în bine, evident). Nu pot să cred că beneficiez de atâta amar de vreme de subtitrările voastre şi n-am ştiut ! Să mor de n-am crezut că-s făcute chinezi/indieni or something. :D
  Respectele mele întârziate ! E absolut impresionantă munca voastră.
  Măcar o mulţumire amărâtă să vă ofer şi eu, poate ajută. :)


 6. honeybunny spune:

  Hehe, ma bucur ca te-am surprins placut. Si multumirile ajuta mereu, mai ales cand mult prea multa munca ne descurajeaza :D Sper sa te bucuri in continuare de subtitrarile noastre :)


 7. petre spune:

  ..ai putea sa imi spui..de ce iti spui honey bunny?de la ce vine mai exact?:))


 8. honeybunny spune:

  E o porecla pe care o am de vreo 10 ani.. Nu mai stiu exact cum le-a venit celor care mi-au dat-o :)


 9. cyberrider spune:

  yeap, se pare ca vorbesti serios. Chiar sunt ceva subtitrari pe site-ul vostru. Nu m-am abtinut sa verific acest lucru cautand o subtitrare pe care nici Gogu nu mi-o gasea, de celelate site-ri cu subtitrari nu mai spun nimic. Bingo! Deci … un semn de carte pentru vorbe serioase de la oameni foarte seriosi, alaturandu-ma astfel grupului celor ce va multumesc pentru subtitrari :D


 10. honeybunny spune:

  Cu cea mai mare placere :) Enjoy the site.


 11. Cornel spune:

  De la un brasovean catre tine: Multa Apreciere pt efortul depus.Cel mai bun site de subtitrari.Cred ca ne intelegi pe noi cei care asteptam cu nerabdare titrarea la serialele preferate ;) {uploaded by honeybunny 22 seconds ago}
  Btw esti super simpatica in poza.


 12. Martzy spune:

  Bună.
  Ţin să îţi mulţumesc pentru Addic7ed, îl folosesc de câţiva ani, dar nu ştiam că site-ul a fost făcut de Românii noştrii. Ştiam de tine că eşti din RO, am aflat puţin mai târziu.
  M-am învăţat să văd serialele cu subtitrare în Engleză chiar dacă există în Română, mai învăţ şi eu ceva Engleză.
  Am o întrebare, ce mă roade ce mult timp. Cum se face că transcript-ul (aşa cred că se numeşte subtitrarea în Engleză la un episod în limba Engleză) apare aşa rapid de la terminarea episodului? De exemplu la Doctor Who, la câteva minute e gata deja. Se începe transcriptul în timp ce episodul este on air? Asta e singura cale posibilă, altfel nu văd cum.
  În câteva ore apare Dexter şi Homeland, aştept subtitrare cât mai rapid :)
  Mulţumesc mult pentru sutele de subtitrări în limba Engleză pe care le-am luat de aici.


 13. honeybunny spune:

  Cu placere. Scripturile sunt deja facute, trebuie doar sincronizate :)

 

Scrie un comentariu