Ganduri de decemvrie..

A venit decembrie si ma sperie sa ma uit in urma si sa vad cum a trecut anul asta..Nu, nu ii voi face inca analiza, mai are de trecut un pic de timp pentru asta..Da vad ca e iar decembrie si anul trece.. Si e la moda nu atat sa intrebi ‘ce faci de rev?’ ci sa te gandesti ‘ce dreq fac de rev?’ Si parca vad ca merg la Dan cu Mihai si Clau si apoi cine stie pe unde aterizam pe la ora 12 si oricum orice ar fi si oricat de bine sa zicem ca m-as simti voi percepe toata ideea noptii respective ca pe un esec. Pentru ca eu, care sustineam ideea individualitatii experientelor si inutilitatea comparatiilor..Sunt o ipocrita la faza asta. And i need to say no more. De-ar fi asa simplu sa think no more..Am atatea flashuri, franturi de sentimente, fragmente de conversatii, replici neterminate, imagini de locuri, de alei, imaginea unui ceas inalt, mereu prezent..Imaginea unui hotel care ne-a cunoscut fericirea…Un latte macchiato la fel de bun..Sunetul vocii tale cand imi spuneai ca..Dar nu mai conteaza..
Daca citesti..Si te simti flatat..Sau iti gadila orgoliul ce citesti..Ma bucur :) Ma bucur ca te mai pot face inca sa te simti bine..:P Si daca te lasa rece, mi-e egal..Iar daca nu citesti.. Oricum, nu scriu pentru tine :)

Poate la momentul respectiv nu am punctat suficient..Vreau insa sa spun ca revul trecut a fost cel mai fain rev din viata mea..Si cum m-am simtit atunci cu tine..Well, that was da shit..

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply