Almost naniBUNNY

Tocmai m-am intors din Tequila, e 4 fara 10, mananc pure rece cu piftele reci, pisoiul s-a urcat pe birou in speranta ca va primi ceva, ascult A State of Trance si ma gandesc ca de azi in 3 saptamani pe vremea asta voi fi in Bucuresti ascultandu-l live pe Armin..That kind of rulez…

Mda, a fost o seara misto, cu o singura faza care mi-a futut meciul, wtf, some things are jst meant to happen..Muzica faina, prieteni buni, faze de filmat sau fotografiat..Oh well..Am incetat sa ma agit..Maine si asa nu voi mai recunoaste nimic..De crizat nu ma mai crizez, insa de distantat, ma voi distanta..Oricum, it’s kind of the second time, so he should get used to it already..

Am mentionat ca pisoiul meu e cel mai frumos pisoi din lumea asta? Super super frumos, si curios ca o matza :D Si cu o coada asa de stufoasa, de ma face sa cred ca banuiala mea cum ca tac-su a fost veverita e mai mult decat o simpla presupunere..

Mancarea s-a terminat, de saturat nici vorba, pisoiul n-a primit nimic, iar eu am oprit fixul, am pus mobilul pe silent si maine va fi o zi de chillaneala..Nu vreau sa aud de nimeni, sa vorbesc cu nimeni, vreau sa ma uit la ceva film sau sa ma uit cum imi ataca clanul meu Giranul, ca sa ma oftic ca am cam lasat-o balta cu Lineage-ul si abia am lvl 27 :((

Mi-am dat seama ca sunt super ciudata..Fac niste faze uneori de te dor nervii daca nu ma cunosti..Si ce e mai naspa, e ca m-am obisnuit cu mine asa. Cu mine si atat. Nu voi fi cu el. Cumva e trista faza. EL ar vrea. Dar eu nu pot si nu vreau si ma sperie ideea. Nici incet daca o luam nu sunt sanse. It’s just not meant to be..

Am scris destul..Ma duc la naniBUNNY..Pun maine o poza..Momentan nu dispun de ea..;))

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Almost naniBUNNY

Leave a Reply