coldBUNNY

Tinand cont ca nu am putut adormi din cauza tusei pana pe la 4 si azi dand semne ca se va continua pe aceeasi directie, am sunat @ work si am ramas home..Desigur, am mentionat ca in caz de nevoie (nu mai merge copy/paste-ul; sau nu se descurca sa scrie un cd, sau sa faca un cont pe un ftp sau orice alt kkt la care numa eu ma pricep in toata firma :slap:) ma pot contacta telefonic :D Numa sa nu dorm, ca atunci fac urat..

Mda, si am facut un efort supra-omenesc si am mers la farmacie si mi-am luat pastile de tuse. Cica tre sa iau una pe zi, de 3 ori, dupa fiecare masa. Cine dreq mai mananca de 3 ori pe zi? Adica nush, poate mai sunt oameni care mananca de 3 ori pe zi, dar eu nu am mai nimerit numarul asta de quite a while. Si fucking shit, inca tusesc…Si ma doare super tare capul cand tusesc…O sa mor :((( Will you miss me? Lol..

Voi sta iar toata ziua in pat si o sa ascult in continuare Harry Potter and The Chamber of Secrets :D I just love this audio book..

Ah, si thx to L3ST, am dat peste asta..That’s kinda sad..Si L3ST imi aduce mereu aminte de good ol’ times cand ajunseseram sa ne injuram () pe ddl.ro, adica eu si Mihai pe de o parte si el cu Kraven si tataencu pe de alta, de ne-am luat disable de vreo 2 ori si ban o data si bine . Bine ca intre timp am ajuns sa ma inteleg si cu el si cu Kraven si numa cu tataejegu nu am avut de gand sa o dau la pace Nu ca i-ar pasa lui prea mult de aspectul asta..

Mda, am papat, am luat pastiluta si acum ma pun frumos in bunnybed sa ascultam povesti de adormit pisoii…Sau iepurasii..

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to coldBUNNY

Leave a Reply