Six Feet Under

Tocmai am terminat de vazut Six Feet Under. Si simt ca s-a stins ceva in mine. Ca am pierdut un prieten drag. Ca ceva nu va mai fi la fel. Si e prima data cand simt asta la un final de serial. De fiecare data cand ne uitam la cate un episod era ca si cand vizitai un pe cineva iubit. Era o rutina revigoranta, devenise o parte din noi. Nate, David, Claire, Brenda erau prietenii nostri. Niste personaje atat de bine realizate, de bine conturate incat au transcens ideea de personaj, devenind fiinte umane. Au trait alaturi de noi, ne-au impartasit momentele vietii lor in cei cinci ani cat a acoperit actiunea serialului, au iubit si au plans alaturi de noi.

Iar finalul… Finalul este de nedescris. Aratand moartea fiecaruia se creeaza intr-adevar un sentiment de ‘closure’ insa cele 6 minute de final m-au lasat atat de hollow, de numb si usor panicata incat pot spune ca m-au schimbat.

Chiar voiam sa scriu, sa scriu mult, sa spun tot ce simt acum, insa pare ca orice as spune e inutil, tot ce pot sa spun sunt truisme, sunt chestii subintelese, stiute deja de toata lumea. Si incercand sa le transcriu le micsorez valoarea si le iau stralucirea. Si e asa o stare de frustrare enervanta.

Melodia de pe final e geniala, intreg sfarsitul face dintr-un serial deja de exceptie o capodopera. Si pot spune ca ma bucur ca mi-am imbogatit experienta prin acest serial. Imi va lipsi. Imi vor lipsi toti.

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there’s no-one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Six Feet Under

Leave a Reply