Conceptii

Mi s-a relatat in seara asta o conversatie in care un tip din capitala, baiat inteligent si cu bani, facea o comparatie interesanta. Spunea ca fetele din Brasov sunt rele si arogante, ca daca le oferi o bautura refuza ostentativ, cu o atitudine de altete regale, pe cand in Bucuresti imediat accepta si intra in vorba cu tine. May I just say ‘lol’. Sa ne imaginam ca am ras bine cateva minute si acum continuu.  Cat de superficial a vazut el totul. Ce gandire de om obisnuit sa aiba tot ce vrea. De om cu bani. De om usor naiv.

Ma gandesc ce as face eu, fiind din Brasov, daca s-ar baga vreun tip in seama cu mine. Luand in calcul cazul in care sunt single. Desi la fel as reactiona si daca sunt combinata. As refuza politicos. Atat. Un zambet si un refuz. Un simplu “Nu, multumesc.” Nu e aroganta, si nu ma consider cea mai pizda. Doar ca urasc ideea agatatului. Si urasc ideea aventurilor de genul asta. Nu ma flateaza, nu imi gadila vanitatea. Ma lasa rece. Nu pentru ca nu as fi si eu femeie, iubesc complimentele si imi dau o senzatie de bine, dar ideea agatatului intr-un club nu e flatanta pentru nimeni. Rar ajungi sa o prezinti parintilor pe fata agatata intr-un club. Nu caut placeri de moment. Si nici nu cred ca tipul care te agata intr-un club iti va vorbi de ultimul roman citit. Nu, nu imi place ideea si gata.

In Bucuresti, fiind oras de fitze cred ca lumea e mai axata pe moment, pe distractii frivole. De fapt poate ca asa e peste tot si nu exista fetele din Brasov si fetele din Bucuresti. Poate exista de fapt doua tipuri de fete, pe care le intalnesti peste tot, in proportii diferite. Poate pe unele le intereseaza cati bani ai, ce masina conduci si ce firma sunt hainele tale. Da, poate pe ele le poti agata intr-un club si iti vor accepta bautura. Dar asta nu ma face pe mine aroganta daca chiar nu ma intereseaza decat cum te porti cu mine. Nici nebuna ca nu imi pasa cati bani sau ce masini ai.

Exista oameni si oameni. Fete si fete. Baieti si baieti. Nu ii putem pune pe toti la un loc. Dar nici categorisi cu atata usurinta si superficialitate. Mai ales luand in calcul asemenea criterii. It’s just wrong.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in life, me, thoughts and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Conceptii

Leave a Reply