Despre cautarea unui loc de munca

Da, majoritatea se vor amuza (cei care cunosc situatia) ca nu a trecut decat vreun an jumate de cand am plecat de la fostul loc de munca si deja imi caut altul. Dar cumva eu ma inteleg mai bine. Am fost intr-o continua cautare a sigurantei ramanerii in Bucuresti, fiind foarte sceptica de felul meu, si atunci niciodata nu am considerat ca ar fi un moment bun sa ma leg cu niste lanturi artificiale de locul de care cu greu am ajuns sa simt ca apartin.

Anyway, trecand peste toate detaliile neinteresante, ideea e ca am ajuns iar sa aplic pe ejobs dupa o repriza fara succes de prin aprilie. Si am si primit un telefon acum vreo 2 zile, urmat de un mail cu datele pentru interviul stabilit azi la ora 16:30. Urma ca ieri sa primesc un telefon pentru a mi se lua un interviu in limba germana, ceea ce s-a si intamplat, fiind ulterior foarte mandra ca, desi nu am mai vorbit germana de un an jumate sau chiar mai mult (spre sfarsitul perioadei la Toner Express nu mai aveam legatura cu clientii ca la inceput), m-am descurcat foarte bine. Cu un pic de entuziasm (sa nu exageram) am iesit apoi la alergat prin IOR cu Lighty.

Insa inainte de alergat, mi-a aratat un site. Despre firme.com, mai exact. Si cautand acolo multinationala in cauza, I was like ‘Bitch, wtf’. Mda, pe site-ul respectiv exista un fel de forum pentru fiecare firma, cam urat el organizat, dar in fata unui aflux de informatii ca cel de acolo, aspectul conteaza mult prea putin. In care forum fosti si actuali angajati (si nu numai) ai firmei respective isi dau cu parerea, sfatuiesc si avertizeaza in legatura cu experienta avuta in legatura cu subiectul dezbatut. Iar ce am citit acolo m-a dezamagit atat de tare incat le-am trimis un mail in care anulez interviul.

Poate sunt eu foarte dornica sa ma angajez, dar nici nu vreau sa gresesc atat de flagrant in alegerea unui loc de munca. Multinationala sau nu, they can live without me si eu fara ei la fel. Asa ca mai astept :)

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in internet, me, work related and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply