iDC live blogging

Suntem in minutul 35 al meciului cu nr. 5 din cadrul semifinalelor campionatului iPlay de DotA, iDC. Dupa 4 meciuri, cele doua echipe se situau la egalitate, dupa o revenire spectaculoasa a echipei NOLF care a invins in ultimele doua meciuri. Situatia in acest meci decisiv nu este inca foarte clara, ambele echipe pastrandu’si sansa calificarii in finala.
Echipa adversa i’a aruncat in lupta pe Tauren si pe Bristleback, iar the allies ii au pe Weaver si Razor. Minutul 41. Aliatii au ajuns la primul turn din baza, moment cand ambii eroi mor. Respawning in 10 secunde. Adrenalina creste. Se aude ‘Make your choice’ si weaverul porneste iar la atac.

Facem o pauza publicitara pentru a anunta ca am de gand sa imi schimb tema la blog. Greu ma multumesc si eu. Oricum, sunt de parere ca nu exista oameni pe deplin multumiti, doar oameni cu idealuri prea marunte. Daca am timp, poate chiar in seara asta o schimb. Astept feedback.

Revenim la meci. Minutul 45. Ma intreb ce legatura are furnica cu ‘the spider kingdom’ si observ ca taurenul nu inceteaza cu stunurile. Drept urmare, Razor si weaverul si’o fura iar amandoi. Situatia nu e favorabila aliatilor, ceea ce ma intristeaza. Am emotii. Minutul 50. :-s Razor a mai luat un turn. Pe rau e runa de regenerare. Aliatii isi fac iteme de criticala. Suntem langa baza noastra si ne’au luat inca un turn. Se schimba situatia. Santinela s’a retras si am ajuns langa baza lor. Aliatii isi fac probleme ca ceilalti isi fac hex. Razor pwnd bristleback. Weaverul il urmareste pe tauren pana la ei in baza, dar taurenul scapa. Weaverul se retrage. Aliatii se sfatuiesc daca sa faca linken sau bkb. Ramane bkb pentru razor. Minutul 60. Tauren pica. Aliatii intra in baza. Tauren spune ‘gg’, bristleback spune ‘jucati’. Lol. Aliatii se retrag. Razor se lauda cu 307 creepi omorati. Weaverul abia are 64. ;)) Da noua ne place de weaver. Razor a facut bkb si jocul pare decis. Asistam la niste clipe finale dramatice. Suntem in baza la ei. Razor ii nenoroceste. Cladirile cad rapid. Razor omoara taurenul, bristleback omoara pe razor, tauren iese si AM CASTIGAT! Suntem in finala, dragi cititori, dupa o revenire in care nu mai spera nimeni de la 2-0 la 2-3. Felicitari echipei Nolf. Se pare ca baietii ceilalti au dat de o nuca tare.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in 28, blog, DotA, me, placeri and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply