In cautarea temei perfecte

Desigur k nu m’as fi multumit cu orice fel de tema, asa ca am inceput sa caut in prostie o tema care nu numai ca trebuia sa imi placa, trebuia sa imi placa la nebunie. Si asa am gasit Lady in Green.

Nu sunt eu prea mare fan verde, dar tema asta m’a cucerit pe loc. Si totul parea perfect. Pana sa ajung sa o customizez, cand am aflat ca nu este widget-aware si orice tentative de a o face widget-aware conform ceva tutoriale ce le-am gasit ce defineau sidebarul au esuat. Cine ma cunoaste stie ca rar exista cazuri cand vreau sa fac ceva si nu o fac pana la urma (daca tine exclusiv de propriile puteri). Asa ca singura mea optiune a fost sa gasesc alta tema pe negru-verde si sa o editez.

Nu am gasit nici una care sa fie cam ce voiam, asa ca am luat una pe negru-albastru (Mushblue 1.0 by Mu) si i’am editat culorile in css.

Asa ca, azi-dimineata pe la 6 am reusit sa o aduc in forma asta. Si chiar sunt mandra de ceea ce am realizat. Desigur nu sunt complet multumita, mai trebuie sa lucrez putin la logo, dar in mare, este exact ce imi doream. Si este si widget-aware. :D So, enjoy.

LE. Cu ajutorul lui Dae am reusit in final sa o fac asa cum am vrut. Thanks.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply