Placerile verii

tnuva Frappé

Simti o adiere fina de vant racoros, dar s-a si sfarsit inainte ca sa te poti bucura pe deplin de ea si soarele te toropeste din nou sub razele lui. Esti fara scapare si tot ce poti face este sa visezi la un pahar urias de frappe care sa te racoresaca si sa te readuca la viata!
E semn ca e momentul cel mai potrivit sa te bucuri de cel mai rrrrece Frappe din lume – Tnuva Frappe!

Special pentru o vara fierbinte, Tnuva Frappe este o bautura racoritoare pe baza de lapte proaspat si cafea. Cu un continut de 2% grasime si toate ingredientele unui frappe autentic, gata preparat, Tnuva Frappe este perfect pentru a racori o zi torida de vara sau pur si simplu pentru momente de desfatare. Contine cafea naturala avand astfel un efect revigorant.

Nu contine conservanti.

Asa, asta spun producatorii pe site-ul oficial. Eu adaug doar ca e genial de buna. Un gust cremos, laptos, super super yummy de cafea cu lapte care te racoreste mai ceva ca cealalta iubire a mea, Nestea Lemon.

Ca pret e iar ok. La Cora am gasit cu 2,50 RON, la Auchan e 2,75 iar in cartier la ceva mini-market e 3,50 RON. Asta fata de Nescaffe Frappe la 250ml care e 6 RON in Ethos.

Ambalajul e de efect, cutia fiind super tare. Usor de manevrat, usor de pus la frigider, usor termoizolanta. Nu are conservanti, dar are apa, zahar si sirop de zahar caramelizat. Nu stiu altii ce parere au, dar eu pot trece usor peste toate astea datorita gustului mentionat anterior care m-a vrajit.

Daca nu l-ati incercat, dati-i o sansa. You’ll fall in love instantly.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in mood, placeri and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Placerile verii

Leave a Reply