Seriale seriale

Iubesc serialele.. Totul a inceput anul trecut cand intr-o noapte fara somn, de plictiseala, m-am apucat sa ma uit la Heroes. Era in pauza de 5 saptamani dinainte de ultimele 5 episoade parca. Anyway, ajunsese la episodul 18, si eu le-am vazut pe toate in noaptea respectiva de la 4 la 9 si apoi de la 1 PM pana seara si a doua zi deja le terminasem de vazut. Am continuat cu The 4400 pe care l-am vazut pana la finalul sezonului 3, nemaicontinuandu-l cand a inceput sezonul 4 decat cu vreo 2 episoade, ajungand sa ma plictiseasca.
Am inceput apoi cu Alex sa vad Prison Break si asa a inceput febra serialelor. Am vazut Jericho, Kyle XY, Eureka, Dexter, Desperate Housewives, Carnivale, Rome, Six Feet Under, Twin Peaks, Nip/Tuck, Gossip Girl, Veronica Mars, Lost, House MD, Weeds…

Acum asteptam cu nerabdare Dexter si Desperate Housewives. Prison Break il vom urmari, dar doar dintr-un masochism ciudat sa vedem how low can it get..La Heroes sigur ma voi uita in continuare, desi devenise cam telenovela spre sfarsit. In rest, majoritatea sunt deja terminate sau anulate din ce am mai urmarit.

Oricum, my all time faves sunt: Desperate Housewives, Nip/Tuck, Six Feet Under, Rome si Carnivale :X

Subtitrari poate vom mai face, sa vedem cum vom sta cu timpul in septembrie. Site-ul e down si firma de hosting ignora orice mesaj trimis. Am cam ramas in urma, dar sper sa le putem recuepra cand isi revine.

Ce seriale asteptati voi? Nu uitati sa votati in poll, iar daca serialul asteptat de voi nu e acolo, spuneti-mi-l intr-un comment aici.

Until then, wake me up, when DH starts again 8->

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in internet, placeri, series and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Seriale seriale

Leave a Reply