Spune-mi Ana [triptikul unei morti asteptate]

 

Accept like a curse an unlucky deal.. Jan Curtis – The Ethernal

Daca omul se viseaza fluture, nu cumva fluturele se viseaza om? Chuang Tzi

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king. Tolkien

“Sunt Ana, am 24 de ani si am aflat ca am sa mor…

Ti-am spus sa nu mai imi spui asa.  Spune-mi Ana, te rog. De ce anunta oamenii ca intarzie dupa momentul intalnirii? Mi se pare stupid, adica, de parca eu care stau aici in vant nu mi-am dat seama ca intarzie. Si stiu ca nu ne-am vazut de mult, da…
Stii ca de cand nu ne-am mai vazut nu-mi mai aduc aminte visele? Taci un pic. Lasa-ma sa te rog. Ma trezesc dimineata si-mi sparg capul si-ncerc sa-mi aduc aminte ceva, orice, o fata, o… Da nu…Nu stiu..Nu vad nimic decat oameni multi si toti in ceata.
Tii minte cand mi-ai spus ca e inevitabil sa ajung si eu ca toti oamenii din jurul meu? Ca e imposibil sa n-ajung asa? Ca ei…In momentul ala mi se parea o faza trecatoare, da ar fi trebuit sa te ascult.
Vreau sa plec de aici. Mai tii minte cand mi-ai zis atunci sa vin la Praga cu tine si n-am vrut? Ce proasta am fost…Nici nu mai stiu ce aveam de facut da cred ca mi s-a parut foarte important la momentul ala. Credeam c-o sa mai am ocazia. De ce nu te-ai tinut mai mult de mine atunci? De ce nu…
Stii ca atunci cand moare Papa i se striga numele de trei ori intr-un ritual? Ce barbar…Stii ca nu-mi place sa-mi spui asa…Nu stiu, mi-a fost tot timpul foarte greu sa dau un singur nume la tot…De unde stiu ca-i ala bun? Stii ca mai am ticul tau? Ala cu buza…Vezi ca mi se descarca bateria…Lasa-ma sa te intreb ceva…Cu ce lucru facut de mine ma asociezi?? Hai, spune…”

Am iubit acest scurt metraj. Si ma bucur ca mi-am adus iar aminte de el, si vi-l pot arata si voua.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in movies, video and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Spune-mi Ana [triptikul unei morti asteptate]

Leave a Reply