La plaja

 

Si pentru ca tot a vorbit ieri P.S. despre autobronzante si ce frumos e sa fii bronzat, ma gandeam sa imi recunosc si propria pasiune pentru pielea bronzata.

Iubesc sa fiu bronzata. Mi-amintesc ca prima restanta am avut-o in anul II la Statistica pentru ca a fost in vara si am preferat sa ma bronzez decat sa invat, desi mi-a placut foarte mult materia (motiv pentru care am luat 10 in toamna). Sau ca in anul IV cand am avut examen la Bacanu si ne-a dat subiectul si a zis sa ne intoarcem dupa 3 ore, eu am venit acasa, am scris pentru examen vreo ora jumate si apoi am mai facut plaja pana sa trebuiasca sa ajung in corpul T. Sau ca in Grecia m-am facut atat de neagra incat am avut cateva accese de narcisism (gorgeous bunny). Si cum ani in sir m-am bronzat pe bloc, fiind cea mai comoda metoda de a obtine culoarea dorita.

Si iata-ma azi, la inceput de septembrie, dupa o vara in care am regretat zi dupa zi ca nu am reusit sa ma bronzez deloc (am incercat o data sa mergem la tara sa ne bronzam acolo, dar a fost mult prea cald in Bucuresti si nu am rezistat mai mult de o ora la plaja), stand la plaja pe bloc, cu un soare numai bun de prajit iepuri, care chiar daca nu am rezistat mai mult de o ora jumate, m-a rumenit suficient cat sa ma motiveze sa merg si maine :D

Si da, senzatia de dupa cateva ore de plaja, pielea usor uscata si in acelasi timp fierbinte… e PRICELESS..

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in brasov, me, mood, placeri and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply