Incepe iar telenovela

Maine incepe sezonul 4 din Prison Break. Mi-aduc aminte cat am asteptat vara trecuta sezonul 3 sa inceapa si cu cat entuziasm am sperat primele episoade sa nu devina telenovela care se contura. Si cum am fost cu totii dezamagiti de intorsatura lucrurilor.

Mi-aduc aminte si ca la episodul 1 din sezonul trecut am facut prima subtitrare impreuna cu Alex si am fost amandoi foarte mandri, ca apoi toata faza cu titrari.ro sa ajunga sa ne scarbeasca si sa incepem sa traducem cu subs.ro, care nici ei nu au avut cel mai ortodox mod de a se baga in seama cu noi. Eh, amintiri amintiri. Si maine cred ca vom fi iar “pe baricade” traducand episodul care apare la noapte.

Oh well, i-au taiat capul Sarei, acum Sarah e vie.. Rad si acum cand ma gandesc la elicopterul care venise deasupra Sonei si in care nu tragea nimeni…La ce sa te astepti de la un astfel de serial? Pacat de primele doua sezoane care au fost geniale. Cel putin moartea lui Abruzzi a fost un moment extraordinar.

“I kneel only to God. And I don’t see God here.”

Mda, pacat ca s-au stricat aiurea. Puteau sa il incheie dupa cele doua sezoane foarte bune si sa ramana in amintire un serial pe care sa tot vrei sa il revezi. Asa.. Whatever.. Sa vedem ce ne aduce noul sezon. Bla bla bla.. Unimpressed bunny is unimpressed :D

Ah, si numa bine ca e site-ul picat. Sunt niste cretini astia de la hosting.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in 28, me, series and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply