Project Runway S05E07

Ok…Project Runway e un reality show de genul concursurilor (Big Brother, Survivor, etc) pe domeniul modei. Adica 16 designeri in devenire se bat pentru sansa de a deveni cei mai mari si mai tari, sa fie pe val, sa ia caimacul, in sabii sa se lupte si la tranta sa se ia cu scena modei din SUA.

Buunnn…dam fast-forward si suntem la sezonul cinci, episodul sapte al acestui show. Episod in care designerii au avut de creat tinute din materiale care se gasesc la fabricile de facut masini (de circulat, nu de spalat…macar atat). Bineinteles toata lumea s-a grabit sa faca ceva din centurile de siguranta, unii cu mai mult succes, altii cu mai putin. Toate tinutele le gasiti in galeria de aici. Favorita mea a fost cea facuta de Jerell, arata impecabil, desi un pic a la Versace – Versus circa anul 2006. Totusi, sa luam in considerare faptul ca e facuta din piele intoarsa luata de pe scaunele unei masini. Eu zic “Bravo!”.

Cel care a plecat acasa de data asta a fost Keith, care a realizat o tinuta care daca nu ar fi fost atat de nicicum, poate ar fi putut fi cumva…daca intelegeti ce vreau sa spun. Castigatoare a fost Leanne, cu o rochie scurta din piele neagra (cata originalitate,nu?) care avea in fata in dreptul soldurilor niste cucuie. Acum, de ce asta a fost tinuta castigatoare, cand pare ca poate sa o ingrase si pe o scobitoare, nu as putea sa va spun.

Pe de alta parte, rochia arata bine in ciudatenia ei, pare croita impecabil si din cate am inteles pielea are cu totul alte tehnici de prelucrare decat materialele obisnuite. Sa vedem ce mai face Leanne in episoadele urmatoare, pentru ca pe mine una pana in episodul asta m-a plictisit constant si temeinic.

Cam asta a fost, astept cu nerabdare episodul 8, care se difuzeaza la americani joi, asa ca vineri o sa-l pot vedea pe site-ul cu tuburi. Sunt curioasa din ce sau pentru cine vor fi nevoiti sa creeze de data asta si o astept cu ceva nou si super cute pe favorita mea, Kenley.

Daca mai avem timp, as vrea sa fac o trecere in revista a concurentilor si a membrilor juriului saptamana asta. Si da, cel mai tare ar fi sa ii puna sa faca rochii frumoase din draperiile de la geamurile unor case de bogatasi, ca in “Pe aripile vantului”. Sa-i vad eu daca reusesc sa il pacaleasca / cucereasca pe Rhett Butler.

Pana data viitoare, tineti pasul,ok?

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in placeri, project runway, sapphire, series and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Project Runway S05E07

Leave a Reply