Sa ne bronzam sau sa nu ne bronzam

 

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu fac parte din specia fetelor cu pielea alba si foarte sensibila. In consecinta expunerea la soare in intervalul orar 10.00-16.00 fara factor de protectie 30+ este o gluma la care rad foarte bine, iar mersul la solar e o utopie (plus ca ma gandesc ca e posibil sa explodeze unul din neoanele de acolo). In consecinta, singurul meu aliat de nadejde in lupta cu look-ul de eroina a romanelor de Jane Austen (the Victorian Age is dead,ok?) este el, salvatorul, stropul de magie din viata mea, da, este …AUTOBRONZANTUL!
Evident, de-a lungul timpului am trecut prin mai multe faze, incepand cu cele mai rudimentare produse, al caror rezultat era de cele mai multe ori un superb model portocaliu-tigrat si pana la cele care au aparut de vreo doi ani, autobronzantele cu bronzare treptata, care chiar arata foarte natural si uniform.
Pana de curand am fost fidela unui produs romanesc care face mult mai mult decat m-as fi asteptat. Spray-ul autobronzant Gerovital Sun este minunat, culoarea iese uniforma si nu are tenta portocalie. Din pacate, ma cam chinui sa ma dau cu el, pentru ca fiind spray trebuie tinut intr-o pozitie relativ verticala si asta e foarte dificil (cunoscatorii stiu de ce, astept comentarii despre cum riscam sa facem entorsa in timp ce ne “autobronzam” spatele) si mirosul, ca al celor mai multe autobronzante, este destul de inecacios.
Cum a fost ziua mea de curand, am decis sa imi fac un cadou. De mult voiam sa incerc unul dintre autobronzantele cu adevarat scumpe. Asa ca am hotarat sa investesc 160 Ron intr-un spray cu care pot sa ma dau de maximum sase ori pe tot corpul inainte sa-l termin(si eu sunt o silfida, la 46,5kg). A fost o decizie perfecta!!! Mi-am cumparat uleiul uscat autobronzant Lancaster.Da, m-am indragostit de el din prima seara (cine ar fi crezut ca pot fi atat de usuratica?!), era parfumat discret, imi invaluia corpul intr-o stralucire minunata, a doua zi eram chiar mai sexy decat inainte (da, se poate!). Acum nu stiu ce ma fac, sunt dependenta de el, daca o sa incep sa il sun obsesiv si sa ii dau mailuri cu pupici, credeti ca relatia noastra va fi sortita pieirii?:-s

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in body care, make-up, placeri, sapphire and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sa ne bronzam sau sa nu ne bronzam

Leave a Reply