Semi-live blogging Project Runway S05E08

De data asta facem semi-live blogging, adica voi posta notitele pe care mi le-am facut in timp ce urmaream episodul. Va fi chiar mai interesant decat pana acum (desi nu credeati ca este posibil). Pana la urma o sa va conving sa urmariti macar un episod pentru a vedea daca sunteti de acord cu mine sau nu. Daca va intereseaza, episodul opt e aici.

Asadar….Legenda modei pe care trebuie sa o intalneasca…nananannananana…Blayne credea ca e Mary Kate Olsen…si vrea sa o ia de nevasta…ihihihihi….si este…DIANE VON FURSTENBERG…trebuie sa creeze o tinuta pt colectia ei de T/I 2008 inspirata de Marlene Dietrich..misterioasa, o cantareata, dansatoare…sau poate spion in filmul A Foreign Affair…sf anilor 30…cu materialele ei OMG tinuta castigatoare va fi produsa si vanduta!!! Hm, mare surpriza..Terri face din nou pantaloni…(cascat)…Suede vb din nou despre el la persoana a treia…suede face aia, drege ailalta..blabla..hahahahahaha…Blayne a zis ca Terri face doar pantaloni.

Stella e in continuare nebuna.

Uuu Tim Gunn a zis ca Diane von Furstenberg are picioare fenomenale. Miroase a relatie pe platourile de filmare?…cum ar veni…”Miroase a sobolan?”

Joe…ceva cu gluga si spatele gol..I am not crazy about caramiziu si fuchsia impreuna –juriul: nu le place gaura din spate si nu e bine croita.

Leanne..gorgeous. rochie albastra ca o noapte instelata, coada de sirena, jacheta gri, silueta impecabila..I am like wow.

Terri..pantaloni gri, o bluza cu niste culori faine, un palton…cam atat.

Jerell…nu stiu ce sa zic, parea ca are cam multe haine pe ea.

Korto…frumos, galbenul in contrast cu alb si negru e super, jacheta draguta cu maneci clopot…ma rog,ok, dar cam comercial – Tuturor celor din juriu le place jacheta!!!

Blayne…love it!!!! Pantaloni capri salvari (capvari?) din satin cu buline(!!!), bluza colorata cu funda a la Musette din “Pisicile aristocrate” la gat, jachetuta neagra cambrata…suna nebunesc dar arata delicios, pe bune!looooooooooool a zis ca si lui diane ii place sa se bronzeze asa ca el o sa castige!!!ahahahahahahaha

Suede…mult mai bine decat parea pe manechin, dar nu stiu despre culoare/imprimeu…astept verdictul de la Diane- verdict:e naspa!

Stella… maroul ma adoarme de obicei, hm, vom vedea, mantia e cam..ciudata

Kenley… simplu si bun!!!imi place imprimeul, silueta shanghai, parul modelului, banda neagra de jos, si cea din talie, totul, perfecta, ziua noaptea, tot timpul

Winner:Leanne!!! De data asta sunt perfect de acord!!!

Stella e out! Nu pot sa cred ca spun asta, dar chiar imi pare rau, o sa-mi lipseasca felul unic de a spune “leathaaa”.

Pentru cei interesati, aici e galeria foto cu tinutele din episodul opt.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in placeri, project runway, series and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Semi-live blogging Project Runway S05E08

Leave a Reply