I am back

Dupa cateva zile in care firma de hosting ne-a suspendat contul si am avut numai nervi, pierzand munca din ultimele 5 luni de pe addic7ed (vreo 4000 de subtitrari, 1000 de useri si multe downloaduri), am reusit ca macar blogul sa il mut pe celalalt host. Site-ul de subtitrari nu avem nici o sansa sa il mutam pe Servage, pentru ca astia il inchid cand trece de 400 000 de hituri, ceea ce faceam cu nfhh.org la 2000 de useri pe zi. AM pierdut toate bazele de date, pentru ca nenorocitii nu dau backupuri daca suspenda contul. Adio dump-pics.com, adio reclama-ta.com…Dar cel mai naspa e de addic7ed.. Oh well… Macar am repornit forumul..

Ma bucur totusi ca am rezolvat cu blogul, desi am pierdut toate pozele si a trebuit sa le recaut si reurc, plus ca am crezut ca am pierdut tema si ca ar trebui sa o refac a 3a oara, insa m-am calmat cand am gasit-o pierduta printr-un folder.

E noapte, mi-e somn, Alex a iesit cu Dae sa ma lase sa ma ocup de asta, cred ca inchei si o tai la somn. E prea bine si cald aici si ma gandesc ce frig e afara..Si mi se face si mai somn.

Ii mai injur o data pe cei de la IX si pun un punct final. Yawn.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in 28, blog, internet, life, me, thoughts and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply