Reverie

Stiti perioada aia placuta de dinainte sa adormim? Poate unii dintre voi adormiti instant, cum ati pus capul pe perna si nu profitati indeajuns de placerea acelor clipe. Nah, ca sa aveti si voi un dezavantaj fata de cei care au insomnii sau prea mult timp sa gandeasca. Anyway, e vorba despre cei care au macar cateva minute de ganduri inainte sa adoarma. Parerea mea e ca acele momente sunt cele mai importante in luarea unor decizii, in conturarea unor pareri, in definitivarea unor impresii. Sunt momentele in care gandurile noastre au cea mai mare greutate. 

Dar eu nu obisnuiesc sa ma gandesc foarte mult, nu reusesc sa adorm daca ma spamez cu ganduri enervante. Ceea ce fac eu e sa imi imaginez sau sa imi amintesc lucruri. Discutii. Scenarii. Ma angajez in conversatii cu prieteni imaginari sau reali si port conversatii imaginare sau deja traite. Cumva e ca si cum mi-as citi singura o poveste sa adorm. Si oricum, ce e cel mai bun abia urmeaza. Sa adorm si sa visez… Sa visez toate tampeniile din lume si sa stiu ca sunt doar vise dar totusi sa le traiesc ca si cum ar fi reale.

Voi la ce va ganditi inainte sa adormiti? Facturi neplatite, cearta cu prietenul sau prietena sau va spuneti si voi povesti? :)

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in life, me and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Reverie

Leave a Reply