Despre Supernatural, again…

Ok, poate am fost cam dura cu serialul cand abia incepuseram sa ne uitam la el. Si poate ca motivul era ca nu ne atasaseram inca de personaje atat de mult. Dean (Jensen Ackles) si Sam (Jared Padalecki) sunt extraordinari. Foarte foarte amuzanti si foarte smart. Nu m-am mai amuzat asa de bine la un serial care sa nu fie comedie de la Veronica Mars.

dean Dean cel putin, e genial. Cu fata lui simpatica, mereu zambind cuceritor, e cum nu se poate mai amuzant. Frumos si un pic clumsy, e tot ce ti-ai putea dori in loc de un catelus care sa nu creasca niciodata. Incearca sa nu rateze nici o femeie frumoasa cu care se intalneste, fiind un gentleman desavarsit. Totusi nu e tipul care sa stea prea mult around, punandu-si meseria (pasiunea) pe primul loc. Apparently insa, si cele care l-au avut numai pentru o noapte nu s-au plans :D Deci mai bine putin decat deloc :D

sam

Sam, pe de alta parte, e mai serios, mai silitor, mai muncitor cumva. EL face toate cercetarile, el stie toate legendele si toate trucurile. E timid si introvertit, dar isi iubeste fratele si ar face orice ca sa il salveze de intelegerea pe care Dean a facut-o la o incrucisare de drumuri ca sa il aduca din morti. E rational si nu se gandeste atata la distractie, ca Dean, care uneori incearca sa spice their lives up.

Cei doi actori sunt prieteni foarte buni in realitate, lucru care se vede si in serial, “the chemistry between them” fiind fenomenala. Se inteleg extraodrinar de bine, le ies replicile, totul pare firesc. nu mai sunt scene slabe ca la inceput, efectele nu mai au aceeasi pondere in desfasurarea actiunii si astfel nu mai dau senzatia de “ieftin”, iar per ansamblu pot spune ca nu regret deloc faptul ca ne-am apucat de el. Suntem la 3×11 si cat de curand ajungem la zi. Desi atunci va fi aiurea, caci probabil vom astepta sa reinceapa si apoi vom vedea doar cate un episod pe saptamana..Ca la restul. Which sux.

Anyway, acum va recomand acest serial si daca nu va plictisiti foarte tare. It’s fun. SI personajele sunt foarte foarte amuzante :)

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me, picture gallery, placeri, series and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Despre Supernatural, again…

Leave a Reply