Despre Life

Nu, nu voi filozofa despre viata sau ceva de genul. Va voi recomanda un serial cu care tocmai am ajuns la zi. Numai bine, ca saptamana viitoare e ultimul episod din sezonul 2. Se numeste “Life”.

Serialul e destul de simplu, e un serial politist despre un ofiter de politie care a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru o tripla crima pe care nu a comis-o si care a fost eliberat dupa 12 ani, cand i s-a dovedit nevinovatia, primind astfel viata (de unde si titlul) inapoi.
A primit o compensatie de 50 de milioane de dolari si dreptul de a lucra din nou in Politie. Astfel, intors “in the force”, o primeste ca partener pe Dani Reese (jucata de frumoasa Sarah Shahi) si incepe sa rezolve crimele si in paralel sa incerce sa afle cine i-a inscenat tripla crima.

Serialul, dupa cum spuneam, e destul de simplu si nu ar avea nimic diferit fata de alte seriale politiste, daca nu l-ar avea in rol principal pe Damian Lewis care il interpreteaza pe Charlie Crews. Damian Lewis a creat un personaj de care te atasezi din primele episoade. Naivitatea lui cand vine vorba de tehnologia “avansata” (instant messaging, telefoane cu camera, gps etc) il face deosebit de simpatic, el lipsind cand toate acestea au aparut pe piata. Iar apoi toata filosofia Zen dupa care incearca sa isi traiasca viata, modul ingenuu in care pune problemele, faptul ca si-a cumparat o livada de portocali (cu asta m-a cucerit :D) il fac foarte out of the ordinary si ajuta la diferentierea serialului de altele.

Personajul a fost comparat cu dr. Gregory House, din serialul House M.D., alt excentric care te cucereste, desi House e mai cinic, mai trist, mai geniu cumva decat Crews. Totusi comparatia il flateaza mai degraba pe Crews si totusi e reala asemanarea dintre cei doi.

Asa ca, daca ati ramas in pana de idei, serialul nu necesita mult timp, cele doua sezoane avand 11 si respectiv 12 episoade de cate 43 de minute si vi-l recomand :D

Sau poate l-ati vazut deja?

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me, placeri, series and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Despre Life

Leave a Reply