O dilema

In ultima vreme am avut de facut niste baze de date. In special una cu agentii de publicitate din Romania, unde aveam nevoie de nume si adresa e e-mail. Multa munca, o gramada de cautari pe Google, noroc ca exista directoare destule care le-au indexat. Asa, nimic foarte deosebit pana acum.

Nu ma leg de numele firmelor, ca oricum asta tine de creativitatea fiecaruia si e subiectiva alegerea lor.
Dar, ne legam de adresele de email. Pentru ca nu inteleg cum ei nu fac diferenta intre o firma profesionista si una amatoare. In ziua de azi, ca agentie de publicitate care se respecta, ai nevoie de un site. Un site care sa impresioneze, caci prin el potentialii clienti isi fac o impresie cu greutate daca sa o aleaga sau nu sa le reprezinte imaginea. Ok, site-ul ca site-ul. Poate nu au avut designeri ca lumea, poate nu au habar ce inseamna un site profesionist, poate, poate…Scuze care oricum nu justifica decat lipsa de profesionalism.

DAR.. Ca agentie de publicitate sa ai mail la orice provider de mail gratuit, orice in afara de domeniul site-ului tau, mi se pare o foarte mare lipsa de profesionalism. Lipsa de orice idee ce inseamna imaginea ta pe internet si cum poti fi vazut.

Marea majoritate aveau “numele firmei”@yahoo.com sau gmail uneori. Si totusi nici asta nu era culmea lameness-ului. Culmea aceasta o reprezinta mailurile de genul: gelu252006@yahoo.com (am schimbat o cifra, nu ii dati add sa radeti de el :D ).

Mi se pare intr-adevar dureros. Eh, maybe it’s just me.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in internet, me, thoughts and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply