New Series – Being Human

Ieri ma plictiseam un pic la munca si ma gandeam la ce serial sa ma mai uit.

Deja am saptamana programata in functie de ce seriale apar:

LUNI Desperate Housewives United States of Tara
MARTI Heroes How I Met Your Mother Prison Break – pauza
MIERCURI Nip/Tuck Fringe 90210 Lie to Me
JOI Lost Life
VINERI Supernatural


Asa, acum ca mi-am folosit magnificele mele cunostinte HTML, pot trece la faptul ca am inceput sa ma uit la inca un serial, care apare lunea, si se numeste Being Human. Este produs de BBC, lucru care nu ma incanta, nu pentru ca nu ar avea productii bune, ci pentru ca nu imi place in mod deosebit accentul britanic (sechele din liceu), dar am trecut peste acest minor detaliu si mi l-am convertit pentru PSP, sa ma uit cand Alex se joaca. Din primele minute, i-am spus ca imi va placea serialul.

Un vampir si un varcolac se muta impreuna intr-o casa unde locuia fantoma iubitei moarte a proprietarului. Si ei o pot vedea, si se imprietenesc si ajung sa ne fie dragi din primul episod. Adica doar atat am vazut eu si deja imi sunt dragi :D

being human

Nu e deloc ieftin (am oroare de joc prost sau efecte nerealiste), actorii sunt simpatici (vampirul un pic mai simpatic decat varcolacul :X), iar glumele m-au facut sa rad cu voce tare.

Au aparut abia 3 episoade, azi am de gand sa mai vad si restul de doua, dupa ce vedem Heroes, si poate revin cu un feedback mai detaliat. Desi nu cred ca ma va dezamagi.

Ah, si subtitrarile in engleza sunt deja pe Addic7ed.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in series and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to New Series – Being Human

Leave a Reply