N-am plecat, deci nu ma-ntorc..

Mda, am fost cam absenta zilele astea.

A continuat a treia zi care a fost si cea mai lunga. A venit un sef din Austria si dupa ce s-a incheiat expozitia, adica la 6, a insistat sa mergem sa mancam. Mda, ce bucurie. Am ajuns acasa la 9 jumate, rupta. Dar mi-a intrat primul salariu si am adormit happy.

Joi am ajuns acasa pe la 8 jumate, nu de alta dar am mers prin Auchan sa imi iau cate ceva. Am observat ca daca se termina o crema de exemplu, in acelasi timp se termina si balsamul sau samponul, sau imi dau seama ca trebuie sa imi schimb periuta de dinti… Asa ca am reinnoit stocul epuizat de cate una din fiecare.

Vineri a trecut incet. Picioarele ma dureau ingrozitor, uram fiecare secunda de purtat cizmele si nu voiam decat sa se termine totul Din fericire, la 6 si 10 am plecat de acolo si pe la 8 am fost acasa. Nu imi venea sa cred asa fericire.

Si a venit si ziua de azi, ultima zi a expozitiei. S-a terminat la 4, dar a trebuit sa strangem cate ceva din stand, sa lasam numai chestiile mari, si aveam impresia ca nu se mai termina odata. Dar vorba mea… Oricat de greu ar parea ca trece timpul, la un moment dat tot trece, si ajung acasa si totul e bine. Si asa a si fost.

E gata. La 5 jumate am fost acasa si s-a terminat tortura cizmelor. Din pacate nu am mai ajuns la Targul de la Carturesti la care imi doream asa mult sa merg :( So ‘ne Scheisse..

Oricum, a fost o saptamana interesanta. Am socializat si ne-am imprietenit cu “vecinii” de stand, austriecii de la Jack Filters impreuna cu Irina, area sales manager pe Romania, si hostessa lor, Andra si elvetianul de la Spiro cu hostessa lui, Ema. Era foarte tare. La noi la stand se fuma. Era printre putinele standuri unde se fuma, asa ca toti veneau sa faca o pauza la noi. La austrieci era bere si au scos intr-o seara niste cascaval, sunca si niste carnati afumati de iti venea sa mananci pana pici, atat de bune erau. Mda, eu in final chiar am picat aseara, cand de la un Frappe, am reusit sa mi se faca asa un rau ca abia am adormit. Dar a trecut si asta.

Si lumea a plecat, cartile de vizita s-au impartit, numerele de telefon la fel, si iata-ne intorsi la viata fara expozitie. Adica maine nu mai port cizmele. Asta daca mi se usuca adidasii ca mi i-am spalat.

M-am aberat suficient. E tarziu si vreau sa ma odihnesc. Sper ca voi ati avut o saptamana mai linistita. Daca nu, speram impreuna la una relaxanta.

Noapte buna.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in bucuresti, me, papa, work related and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to N-am plecat, deci nu ma-ntorc..

Leave a Reply