The time has come

Nu mai vad bine la distanta de ceva vreme. Ochii imi sunt obositi si uneori vad incetosat. Asa ca azi, cand a trecut Dae pe la noi am adus iar vorba de consult oftalmologic. Dae a zis ca ar fi cazul sa isi faca si el un consult ca nu a mai fost de vreo 3 ani, asa ca am stabilit sa mergem. I-am zis sa treaca pe la cabinetul din colt si sa intrebe daca fac consultatii si cat costa. Ajunge Dae acasa si il intreaba Alex ce a aflat. Era inchis la cabinetul din colt si la cel de la Trapezului a intrat si a iesit ca nu i se parea ca fac consultatii. “Da ai intrebat?” “Nu.” Tipic. S-a dus Alex la colt si s-a intors cu informatii. Asa ca in 20 de minute am fost acolo.

Bla bla bla, imi calculeaza dioptriile, ma pune sa citesc literele si in final… Am 0,25 la stangul si 0,5 la dreptul. Si sa ma uit de rame.

Ah, nu, eu vreau lentile, nu vreau ochelari. Cum sa port eu ochelari? Mda, nu se fac lentile cu dioptrii asa de mici. *sigh*

Il sun si pe Alex sa vina sa isi dea si el cu parerea si dupa probat vreo 10 rame, ma opresc la unele gri. Platesc un avans si marti sunt programata sa imi ridic ochelarii.

Gizas. I am that old. Desi nah, nu trebuie sa ii port decat cand stau la comp. Oh well, mi-a fost asa de teama de momentul asta si totusi acum sunt relaxata. Chiar si usor amuzata. So be it then :D

Voi aveti ceva temeri de genul?

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to The time has come

Leave a Reply