Cum a fost? [prima zi]

Urmeaza.. Cand imi mai revin :)

Gata, am reusit sa povestesc prima zi :)

Asa… Am plecat miercurea trecuta de la Izvor, pe la 4 dupa-amiaza.

IMG_0315

Ne astepta un drum lung, dar in afara ca cele 4 sandwichuri de persoana s-au terminat pe la ora 12 noaptea si apoi am cam murit de foame, nu a fost chiar asa de rau. Adica pentru mine, ca am reusit sa si dorm ceva, ca Alex a stat treaz toata noaptea. Am ajuns in Igoumenitsa pe la 7 jumate, dar cum nu am mai avut loc pe ferry boat a trebuit sa mai asteptam pana la 9 fara un sfert pana pleca urmatorul.

IMG_0322

Ne-am plimbat prin orasel, si m-am intristat cumplit cand am vazut o vrabiuta cum a cazut ca secerata la pamanat si n se mai putea ridica. I-am atras atentia unui barman din apropiere, dar a dat din umeri si in final o femeie de la o masa de acolo a chemat un maturator al strazii sa o ia de acolo. Mda, cata inima…Toata faza mi-a dat o senzatie ciudata si credeam ca e un semn rau.

Am mancat cate un toast la o terasa, dand 2 euro de bucata de ma durea inima, dupa ce tanti de acolo a ras de noi cand am cerut gyros, fiind mult prea devreme pentru saorma lor. Oh well, nu prea a tinut de foame sandwichul ala, dar era deja timpul sa plecam cu ferry boatul asa ca nu am mai lungit-o.

IMG_0326.IMG_0336.IMG_0342

Pe ferry boat a fost cumplit de cald, pentru ca pe margine batea vantul foarte tare si nu puteai sa stai, iar pe centru nu era umbra. Dar a fost frumoasa plimbarea, fiind prima data in multi ani cand am traversat marea… De fapt ultima oara am traversat Dunarea cand eram mica, deci nu se pune :D

Am ajuns si in Ipsos, pe Corfu, si de acolo am schimbat autocarul si am facut un drum de o ora pana in Acharavi, unde am ajuns pe la 12. Ne-a lasat autocarul intr-o panta de vreo 40 de grade, pe care a trebuit sa o urcam cu bagajele sa ajungem la the so called hotel (Hotel Panos), care de fapt era o vila mai mare. Stiam ca are piscina, dar cand am vazut curtea mare si barul si piscina am fost foarte placut impresionati.

IMG_0351

Am asteptat putin sa se termine cu curatenia in camere si apoi am urcat. Camera era mare si curata, cu o chicineta si baie ok si am fost foarte multumiti pana la final de cazare, mai ales ca avea balcon frumos si vedere spre mare.

IMG_0346.IMG_0352

Am desfacut bagajele si am coborat apoi la bar sa vorbim cu ghidul si sa platim optionalele pe care ni le-am ales. Am hotarat sa mergem la doua water park-uri, la Aqualand duminica si la Hydropolis, care era acolo in statiune, luni. Aqualand a costat 33 de euro de persoana si Hydropolis 22 de euro de persoana.

Am plecat apoi prin statiune si am mers si la plaja. Asta a fost dezamagitor, pentru ca plaja era mica si plina de pietre care continuau si vreo 10 metri cand intrai in mare si nu era foarte placut. Am facut putin baie in mare, sa nu zicem ca am sarit peste asta in prima zi, ne-am mai invartit pana am gasit drumul spre hotel si pe la 4 eram back in camera. Rupti de oboseala am zis ca ne intindem vreo juma de ora, astfel ca la 9 cand ne-am trezit era deja intuneric. :)) Am mai iesit prin statiune, lucru pe care l-am regretat destul de mult pentru ca m-au piscat tantarii de vreo 4 ori de picioare de mi s-au umflat super tare si a fost foarte neplacut. Ne-am luat aparat anti-tantari si ne-am intors in camera. Avand laptopul cu noi, ne-am uitat la vreo doua episoade din Rescue Me si am adormit franti de oboseala.

Si asa s-a incheiat prima zi :) Stay tuned.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in 28, me, placeri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cum a fost? [prima zi]

Leave a Reply