Next days

Vineri am mers la plaja dar nu ne-a placut, asa ca am stat o ora si ne-am intors la hotel unde am facut plaja la piscina.

IMG_0359

Am vrut sa inchiriem un ATV dar am hotarat sa il inchiriem a doua zi ca sa il avem de dimineata.

Asa ca sambata la prima ora am fost la unul din multele locuri de unde puteai sa iti inchiriezi biciclete, scootere, atv-uri si buggies. Am luat un ATV care ne-a costat 50 de euro, desi ne asteptam la 25, dar nah, am primit unul mai mare si mai frumos si alb.

IMG_0429

A durat ceva pana s-a prins Alex cum sta treaba cu condusul, dar apoi we were unstoppable. Mi se pusese mie pata sa mergem la Paleokastritsa, care era la vreo 30 km de Acharavi, si cum aveam o harta ce o scosesem eu la imprimanta preventiv, am zis ca nu are cum sa fie asa greu. Am facut plinul de 5 euro si am pornit la drum.

Mda, strazile in Grecia sunt cumplite. Adica in Corfu. Inguste si cu serpentine si alandala rau de tot. Ne-am descurcat sa ajungem la Sidari, am intrebat de niste directii si dusi am fost. Il bateam intruna la cap pe Alex sa mearga mai incet, dar viteza lui de croaziera batea spre 50-60 km/h, si cum vedeam ca ii place, l-am lasat intr-un final in pace. Numai bine ca intr-o curba cu panta am dat de nisip pe jos si cum avea numa vreo 50 la ora, am reusit sa nimerim direct intr-un sant cu atv-ul peste noi.

IMG_0443

Nu mai stiu exact cum am ajuns acolo si cu atv-ul la 180 de grade, dar am reusit sa il ridicam si dupa ce mi-am revenit din tremuratul picioarelor am constat si daunele. Se rupsese o bucata dintr-o frana de mana si aveam ceva vantai si julituri. Nimic grav. Oh well. Dupa alte 5 minute in care am cautat fara succes bucata pe care speram sa o lipim sa nu se prinda ala, am pornit iar la drum si am ajuns in Arilas.

IMG_0439.IMG_0442

Am mancat cate un gyros si cu teama in suflet am hotarat sa ne intoarcem. Am mers mai prudent si intr-un final eram inapoi in Acharavi. Credeam ca nu vom mai ajunge niciodata. Ne-am ars rau de tot pe picioare si umeri, dar cu putina lotiune am rezolvat si problema asta.
Am trecut pe la tipul de la care il luasem si am intrebat cat costa frana rupta. 15 euro. Oh joy. Eu am mai stat la plaja si Alex s-a mai plimbat cu el prin statiune fiind foarte mandru de skillurile pe care le dobandise.

IMG_0444

In afara de sperietura trasa, a fost chiar o zi frumoasa si a ramas o amintire ceva mai deosebita. Bine ca nu a fost mai rau.

Maine va povestesc cum a fost la Aqualand si Hydropolis. Acum mor de cald. Bleach.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in 28, life, me, placeri and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Next days

Leave a Reply