Shame on the bunny

Acm cateva saptamani am fost la un concert de-al Alexandrei si spre rusinea mea, nu v-am povestit. Am fost impresionata si nopti la rand am adormit fredonand “Change the world” (care din pacate nu are versiune inregistrata in studio). Am plecat de acolo plutind, cu gandurile in o mie de directii, de parca as fi asistat la o minune. Auzisem si cu alta ocazie vocea Alexandrei (@fatacusoarele), si stiam ca este deosebita, insa pe scena a fost cu totul si cu totul la alt nivel. Si ea parea o alta persoana, si pe tot parcursul concertului am ascultat muta de uimire melodii necunoscute pentru mine care m-au cucerit.

Cea pe care o puteti asculta aici m-a obsedat azi, am ascultat-o intruna pe repeat cat m-am plimbat azi prin oras. Dupa cum i-am spus si in mesajul pe care nu puteam sa nu i-l trimit, ma face sa imi fie asa de dor… Dor de ceva indepartat, aparent uitat, anacronic cu viata mea de acum.

Si ce m-a surprins cel mai mult a fost cand Alexandra a mentionat ca a inregistrat cu Jepcar o melodie acum cativa ani, Gheata, melodie care mi-a marcat saptamani bune de la inceputul lui 2007.

Pentru curiosi, vizitati pagina Alexandrei si a iubitului ei si fiti prezenti la urmatorul lor concert. Ne vedem acolo :)

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply