Relaxed

Ce bine ca si-a revenit Addic7ed. Incet incet ne-am reintors la normal. Dupa ce ca 12 zile am fost down, am reusit sa si pierdem tot de dupa 25 ianuarie si a trebuit sa re-uploadam ce ne-am mai amintit ca lipsea… In sfarsit e ca inainte.

Desi cateva zile a fost cumplit, toata lumea tragand de noi (de mine in special) pentru diferite subtitrari, experienta nu a fost de lepadat. Lumea a observat in sfarsit ca noi suntem sursa si ca fara noi au parte de subtitrari aparute tarziu, de calitate inferioara, si doar la unele dintre seriale.

Momentele cand am fost exasperata de requesturi continue au fost date uitarii in cele cateva minute in care ne anuntam revenirea. Toata lumea se bucura de parca venea Craciunul :))

Lol. Asta am scris pe 16 aprilie. One month later ne relaxam si mai mult, serialele se incheie cel tarziu saptamana viitoare. Incep cele de vara, lejere, putine (inclusiv Rescue Me intr-o luna jumate).

Sper ca din septembrie sa ne organizam mai bine si sa nu mai trag ca pana acum. E placut, dar solicitant ca naiba. Si usor usor m-am cam saturat. Inca nu de tot :D Dar nici mult nu mai am. Imi doresc o vara frumoasa :D In care sa ma mai si uit la seriale, nu sa raman in urma cu ele ca pana acum, nemaiavand rabdare, timp, sau fiind prea obosita.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in addic7ed, me and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Relaxed

Leave a Reply