Saptamana grea – aberatii

Azi ma plang in avans.

De maine incepe iar Romtherm-ul. Pff.. A mi se citi entuziasmul pe chipul luminos de iepure. Asa nu am chef.. Pe langa faptul ca toate sincronizarile mele a trebuit sa fie redistribuite, o sa fie haos cu cele pe care le iau de la chinezi… Hmm, de fapt habar n-aveti ce zic eu aici, asa ca mai bine ma plang in continuare de chestii inteligibile..

O sa ma doara picioarele, o sa fiu obosita.. Hmm, ce mai era? Nu stiu nici macar acum cu ce o sa ma imbrac, hainele mele obisnuite numai office nefiind… Si nu, shoppingul facut in weekend nu acoperit nici un aspect esential din ce aveam nevoie. Oh well, macar mi-am luat o curea atat de draguta (si scumpa :-s) de la Motivi.. Yum yum.. Nu e de mancare, da e draguta foc. Hmm, deviez, trebuia sa ma plang. Sigur o sa fie super boring si enervant. Speram sa vina Irina, dar nu mai lucreaza la Jack Filter, asa ca o luam de la zero cu socializarea. Lucru care nu ma bucura.

Nu o sa am comp, dar desigur iPhone-ul ma va ajuta sa am net, asa ca dependenta mea va fi hranita corespunzator. Numai sa nu uit incarcatorul ca atunci… OMG OMG, lasati disperarea sa ma cuprinda.

Si ma mai plang ca sunt asa de in urma cu serialele :( Am de recuperat peste 40 de episoade din cele la care ma uit. Doar cu Lost, The Big Bang Theory si How I Met Your Mother sunt la zi. Ce viata grea.

Glumesc, desigur (la partea cu viata grea).

Azi am primit iar multumiri pentru suburile facute/urcate. “Thanks Mister Honeybunny !!!” :)) Always funny. Ar trebui sa pun site title “honeybunny is a girl”. Nu aveti idee de cate ori am fost intrebata cu stupoare daca sunt fata. Cea mai amuzanta exprimare a uimirii: “OMG. @twittbunny (addic7ed’s honeybunny) IS A GIRL? 0.o” OMG OMG.. Daca aflau ca sunt un iepure? :-o

Anyway, gata cu aberatiile. Ar fi cazul sa imi iau o inghetata… Hmm. Yummy.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in addic7ed, bunnies, internet, series, shoes, subtitrari, thoughts and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply