Life inbetween iPhone

Okay, asa de mult imi iubeam iPhone-ul in postul anterior incat am reusit sa nu il mai am. Adica il mai am, slava cerului, doar ca nu il mai pot folosi la capacitatile sale complete. Din categoria “nu te scarpina daca nu te mananca”, am cedat insistentelor si am zis sa imi fac upgrade la 3.1.3, fara sa ma documentez foarte bine inainte. Si ce am reusit sa fac a fost sa fac upgrade si la baseband (la 5.12.01), baseband pentru care nu exista inca unlock. Sa vorbesc in romana, l-am jailbreak-uit, dar e blocat, nu recunoaste SIM-ul, asa ca il am pe post de iPod si nu il am pe post de telefon, sms, 3G internet. Oh joy.

Va aparea insa unlock dupa lansarea iOS 4, adica dupa 21 iunie. Si ar trebui sa ma consider putin ghinionista ca am de asteptat doar 2 saptamani. Altii asteapta din februarie, ceea ce ar fi fost cu adevarat dureros.

Nu ii simt in mod deosebit lipsa, insa era placut sa am semnal sonor la fiecare email, sa pot raspunde instant la ele, sa verific twitter oricand si oriunde, sa arate frumos cand sunt sunata sau primesc sms… Si sa stiu cate grade sunt in timp real. Cam atat… Inca folosesc restul aplicatiilor care nu tin de net. Si sa nu va mai spun ca sunt la 69% cu bateria si ultima oara l-am incarcat duminica spre luni. Seems nice, nu?

Pe de alta parte, faptul ca m-am intors la Nokia… Hmm, am uitat si ce model am… 6288… E ca o intoarcere in epoca de piatra. E dragut si e mic, dar nu pot face nimic pe el. Nici netul nu am insistat sa mi-l fac sa mearga :)) Si e ceva in plus, de parca nu aveam suficiente chestii de carat in geanta.

Si am vazut prezentarea iPhone 4 si a trecut pe locurile fruntase ale dorintelor mele. Yum… Can I haz iPhone 4 pls?

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply