A-nceput de ieri sa cada…

Cate-un fulg. Si n-a mai stat.

Si de Craciun a fost trist si uscat si acum e cumva minunat. Ar fi si mai minunat daca as avea cizme de iarna (alea cu toc nu se pun, desi sunt imblanite :)) ). Si ar fi si mai bine daca ninsoarea nu mi-ar strica bretonul :D Si probabil daca nu ar fi foarte frig :D Si mai ales daca nu as face atatea mofturi, nu? :)) De fapt mi se pare minunat si gata. Ninge ca in povesti. In povestile frumoase… Desi daca stau sa ma gandesc nu imi aduc aminte nici o poveste in care ningea. Hmm… Mda, nu stiu. Stiu un joc in schimb.. Da nu se pune. Nimeni nu zice ca ninge ca in nush ce joc, nu? Sau mai e cineva?

Si statusul lui cu replica lui Marc Antony din Rome e genial. Mereu o tin minte.

: Mark Antony: Winter does not last forever. Spring comes. Snows melt.
: Scipio: That is a threat!
: Mark Antony : No, I assure you, that is no threat. Snows always melt.

Zapezile se topesc intotdeauna. Si vara va veni fierbinte si iar ne vom dori orice altceva… Sunt geniali oamenii. Cum nu sunt ei niciodata multumiti cu ce au. Dar isi doresc exact acel lucru in momentul in care nu il mai au. We’re such cliches. Da nah, noroc ca unii dintre noi sunt simpatici :))

Si imaturi. Am un nou prieten. Il cheama Honey Bear. Ne uitam ieri prin Auchan la jucarii si l-am luat in brate si l-am tinut cu mine cat am facut restul cumparaturilor. Apoi cand am ajuns la casa, l-am lasat printre ciocolatele. Parea asa trist, departe de cosul cu restul jucariilor de unde il luasem…Pana la urma nu am rezistat si am mers si l-am luat, promitandu-i sa nu il mai parasesc niciodata printre ciocolatele. Numai bine ajung la casa si vad ca nu are cod de bare. Fug repede repede la jucarii, smulg eticheta de la altul (nu puteam sa iau altul, pe el si doar pe el il voiam) si ma intorc la timp sa il scaneze tanti de la casa si sa intre definitiv in posesia mea. Are cel mai simpatic hanorac cu gluga. I-l pot da si jos. :D Ii pot pune si gluga daca ii ingheata urechile :D

Okay, gata, va arat o poza cu el (sa zicem ca nu v-am spamat suficient pe facebook) si ma duc la nani.

honey bear

Si pentru ca ma indoiesc ca voi mai scrie pana la anul… Stiti voi… “Hope your next year wishes come true, unless they somehow involve hurting me.”

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me, mood and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to A-nceput de ieri sa cada…

Leave a Reply