Es ist immer zu spät

railway-station

De cate ori ne trezim spunand cu voce tare “Nu-i asa ca roata se intoarce intotdeauna?”, primim aprobari din toate partile, uneori cu exemple din viata cate unuia, fiecare confirmand marele adevar universal ca roata se intoarce intotdeauna.

Ce penal. Si nu ca nu ar fi asa de fapt, insa de fiecare data ajungem sa gandim asa ceva in momentele naspa din viata noastra, cand speram nu atat sa fim noi iar sus, ci cei care acum sunt sus si ne sfideaza prin inaltimea lor, sa ajunga jos, acolo unde suntem noi, tristi si patetici.

Which kinda sux..Pentru ca o astfel de atitudine nu ne flateaza si astfel de ganduri nu ne ridica..Si oricum, adevarul si mai mare in toata filosofia rotii care se intoarce e ca mereu se va intoarce cand ni se va rupe :)

Si iar ne referim nu ca ne va lasa rece ca suntem sus din nou, ci ne va lasa rece faptul ca cel pe care acum il dorim in mocirla va fi chiar acolo..Si schimbarea locurilor nu ne va da nici o satisfactie, si cu o generozitate de Dumnezeu, ne vom permite sa il compatimim si sa ne dorim sa ii mearga macar atat de bine ca noua, ca doar nimeni nu merita sa sufere asa cum am suferit noi cand eram in locul lor..

Deci, in concluzie si asadar, roata se intoarce intotdeauna, da se intoarce degeaba :)

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in life, me, thoughts and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply