Iar ninge

Afara ninge, in birou se aude Balada lui Ciprian Porumbescu, e cald si bine, am renuntat la cafea azi si mi-am adus ceai de acasa. Foarte bun ceaiul. Kusmi Breakfast Tea… Si sunt asa molesita. De fapt mi-e somn. Am adormit pe la 12 jumate azi-noapte pentru ca nu voiam sa inchid laptopul. Si azi cand am plecat de acasa, l-am mangaiat usor ca Susan pe MJ in ultimul episod din Desperate Housewives , if you know what I mean.

I-am instalat aseara Vista, driverele cu care venise si restul aplicatiilor de care am absoluta nevoie. Mozilla Firefox (cu add-ons la care nu as renunta niciodata: twitterfox, sparky, whos.amung.us, download bar), Yahoo! Messenger, CuteFTP, Subtitle Worshop, GMail Notifier, WinRar, utorrent, VLC (cu ffdshow, ca nu aveam sunet). Probabil imi voi mai aminti ce lipseste sau voi instala cand voi avea nevoie, dar momentan cam atat am instalat.

Urasc touchpad-ul. Azi ma duc sa imi iau mouse. Sa vedem ce gasesc prin Auchan. Si inca o chestie nu imi place la laptopuri. Widescreen-ul. 1280×1024 este rezolutia mea de suflet :)) 1280×800 mi se pare atat de turtita :( Eh, sa zicem ca ma voi obisnui. Dar pana atunci iepuroiul cel roz mi se va parea imens. :D Dar cum se misca… Wow. 2GB RAM isi fac treaba excelent.

Vai, cum ninge. Viscoleste de fapt. Si am chef de un lapte batut cu croissantele pe care mi le-am adus de acasa. Sa tina de fomica. Si nu vreau sa traversez strada pana la Bel Forno :( Ce ma fac? Se aude viscolul prin termopane.. E de rau, nu?

Mi-e dor de Panini din Brasov. Foarte dor.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in brasov, bucuresti, life, me, mood, work related and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply