Start Trek la Starplex

d33_1280

Mereu am asociat mersul la cinema cu iesitul in oras. Asa ca am avut o oarecare ezitare cand ne-am hotarat sa mergem la Star Trek la cinema-ul nou deschis la Auchan, Starplex. Dar am zis ca nah, merita incercat.

Prima surpriza placuta a fost pretul. Lunea, miercurea si joia biletul costa 10 RON. Si eu care duminica dadusem 20 ron sa vad He’s Just Not That Into You, la cinema-ul de la Eliana Mall. Anyway, am intrat toti trei in Sala 10 si de la primii pasi eram “Wow”. Mirosea a nou, ni se infundasera urechile a loc izolat fonic, totul era curat, albastru si mare. Imens. Sala e incapatoare, ecranul e genial si sonorizarea e imba. Eram la randul L, care nu era deloc in fata, dar ne simteam in film, asa de mare era ecranul.

Filmul a fost si el super ok. J.J. Abrams a facut o treaba buna. Sylar era adorabil cu freza lui vulcaniana de geek, iar Checkov, cu accentul lui rusesc ne facea sa radem cu lacrimi de fiecare data cand avea vreo replica. Nu au fost efecte ieftine, povestea a fost numa buna pentru “un nou inceput” si nu pot decat sa ma bucur ca am fost. Si abia astept sa mai mergem. Harry Potter, care va aparea in 2 luni, pe 24 iulie, sigur va fi vizionat acolo.

Nici nu mai e nevoie sa mergem la Mallul Vitan, unde nici sala, nici sonorizarea, nici scaunele nu se ridicau la nivelul Starplexului.

Hmm, ce filme mai apar?

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in bucuresti, movies, placeri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Start Trek la Starplex

Leave a Reply