Aberatii nocturne

Ascult Balada lui Porumbescu si discut despre legionari si comunisti..Sau incearca el sa ma faca sa vorbesc despre ei, dar eu sunt in alte filme..Si blastul lui m-a bagat si mai adanc in starea de spirit in care m-am intors acasa..A zis ca il schimba maine..De as putea uita si eu ideea aia la fel de usor..

Lumea a votat sa nu plec..Lumea mi-a simtit lipsa zilele trecute cand am fost anti-tot si nu am mai dat nici un semn de viata nimanui..Am prieteni la care tin..Si m-am atasat de ei..Dar eu..In lumea mea..Pierdut motivatie..Declar nula..Ma simt la fel ca acum 2 ani…Si e cazul sa se intample ceva, ca acum 2 ani, care sa schimbe starea asta de spirit..Sa schimbe modul asta de viata, sa-mi dea iar motive sa cred ca das Leben lohnt sich wieder..

Ma surprind prin cat de crizata is inca dupa faza de la Craciun, cum nu dau nici o sansa desi n-ar fi cel mai naspa lucru pe care l-as putea face..Ma surprind gandindu-ma la acceptul lor pe care stiu ca nu il am si stiu ca m-as rupe de ei daca as lua hotararea la care ma gandeam azi intorcandu-ma prin bezna parcului si inca nu is convinsa ca ar fi worth it..

Si melodia asta e cumplit de frumoasa. Si ieri am urcat ceva de pe dox..Ceva pus acolo de noi, demult…Si de atunci, de ieri..Of, fuck it..

Da, cred ca o sa plec…Imi va fi dor de tot…Dar poate pauza asta m-ar ajuta sa apreciez chestiile pe care acum le iau for granted..Mi-e atat de dor de momentele cand viata avea toate sensurile din lume si nu imi lipsea nimic..Is it so lame?

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply