La piscina

Pentru ca erau 30 de grade la ora 11, ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa mergem la piscina la Miramar. Am mai fost acolo si acum 2 ani, si aveam amintirea unei zile placute.

L-am chemat si pe Dae, ca tot era ziua lui si trebuia sa mai ia o pauza de la lucrarea de licenta cu care se indeletniceste de cateva zile si we were ready. Trebuia sa mergem la el, dar pe drum am dat de un pui de cioara care nu mai putea sa zboare si pe care voiam sa il ajutam cumva, sa nu ramana sa fie mancat de cainii si pisicile care isi fac veacul pe bulevard. Desi ma indoiesc ca o pisica putea sa aiba vreo sansa cu puiul de cioara care numai pui nu parea. Asa ca l-am sunat pe Dae si i-am zis sa vina spre noi.

El a inteles gresit unde eram si asa a ajuns sa intre intr-unul cu o Solenza. Mda, minunat. Noroc ca nu daduse peste vreunul care sa se ia prea tare de el, asa ca stopul spart  nu era mare chestie. Si am ajuns intr-un final si la Miramar, dand cu totii vina pe pasare si simtindu-ne ca in How I Met Your Mother, asteptand cea de-a treia poveste (duma numai pentru cunoscatori :)) ).

La Miramar ora 2 cat era cand am ajuns noi insemna o ora inaintata si farte aglomerata. Asa ca abia am gasit un sezlong pentru toti trei si asta doar pentru ca o tanti care isi astepta prietena ni l-a dat pe cel care i-l tinea prietenei care intarzia deja prea mult.

Anyway, am stat si la plaja, am si inotat putin, adica mai mult decat ma asteptam, m-a si prins putin soarele, desi cu urme, ca nah :(( Nu e ca pe bloc in Brasov, unde imi puteam face de cap.  Nu au fost niste conditii extraordinare, dar cum noi nu suntem fitosi, am comentat doar putin despre ce imbunatatiri ar putea sa aduca zonei din afara piscinei. Si dupa cateva ore, am plecat acasa… Obositi, somnorosi, incalziti si foarte foarte bine dispusi :D

Si iar am mancat la Starwok, in Auchan. Imi place la nebunie wok-ul de la ei. Yummy.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in 28, bucuresti, me, mood, papa, placeri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to La piscina

Leave a Reply