Last days [updated cu poze]

Duminica ne-am trezit devreme ca la 9:40 plecam cu autocarul spre Aqualand, situat la vreo 30-40 km de Acharavi. O multitudine de stradute imposibile, serpentine cat curpinde si niste peisaje de iti taiau rasuflarea… Cam asa s-a caracterizat drumul pana acolo.

Aqualand a fost ok, dar ma asteptam la mai mult. Parcu a fost cam mic pentru cele 6 ore pe care le-am petrecut acolo, astfel ca dupa vreo 3 deja eram plictisiti si nerabdatori. Ne-am dat in tot ce am putut, iar senzatia a fost de vis. Mai putin in ceva tobogan in care te dadeai pe spate pentru ca nu era suficient de mare pentru colac, si a fost mult prea agresiv. Ma durea spatele de la frecare si viteza era incredibil de mare. La un moment dat am ridicat capul sa vad daca se vede ceva lumina, si nu am reusit decat sa dau tare de tot cu capul cand m-am lasat inapoi. Imi tremurau picioarele cand am iesit de acolo. Apoi nici nu m-am mai dat in nimic, mi se taiase de tot. Am facut o gramada de poze si sunt convinsa ca ele vor fi mai expresive decat scurta mea descriere.

IMG_0539.IMG_0455.IMG_0511.IMG_0458

Am ajuns rupti de oboseala acasa, iar a doua zi la Hydropolis nu am intrat deloc in apa. Insa era ziua de All Inclusive si la pranz am avut parte de o gramada de feluri de mancare care mai de care mai ademenitoare si inghetata pe saturate. Am incercat sa mananc usor pentru ca nu mi-era nici prea foame, dar la inghetata nu m-am oprit :D

Marti am mai stat putin la plaja, ne-am plimbat iar prin putinele si slabutele magazine din orasel, apoi iar plaja, si cam atat. Pisicuta din ultima poza se speria de o furnica :D Si se tot dadea inapoi cand furnica venea spre ea :))

IMG_0607.IMG_0610.IMG_0611.IMG_0597

Miercuri, inainte sa plecam am zis ca mai dam o tura in piscina, si numa bine ca ne-am uitat amandoi costumele de baie la uscat :)) Iar pe drumul spre autocar am dat de o broasca testoasa :D E prima broasca testoasa pe care am vazut-o asa, in mediul ei natural.

IMG_0618

Drumul inapoi in tara a fost obositor, mai ales ca am ajuns la 5 jumate dimineata la Izvor si abia pe la 6 si ceva am fost acasa rupti de somn si de greutati. Oh well..

Nu a fost o statiune de distractie in adevaratul sens al cuvantului. In afara de accident si Aqualand nu am facut nimic deosebit. Dar ne-am simtit bine, si ne-am bronzat si ne-am relaxat. Plaja nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, magazinele din care speram sa imi iau o groaza de hainute nu au fost nici ele cum ma asteptam, tantarii au fost multi, grecii au fost prietenosi, vremea a fost minunata, iar piscina m-a incantat.

Ma bucur enorm ca am reusit sa mergem si desi sper sa repetam experienta, Corfu nu va mai fi in topul destinatiilor data viitoare.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in 28, me, placeri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Last days [updated cu poze]

Leave a Reply