Colectia mea

Nu stiu altii ce colectioneaza, dar eu in seara asta mi-am dat seama ca am o colectie. Daca acum o ora ma intrebati ce colectionez, as fi zis senina “Nimic”, fara sa imi fi dat seama ca v-as fi mintit. Am si eu o mini-colectie de cercei. Mereu mi-au placut cerceii. Adica mereu de vreo 4 ani. Cred ca faptul ca azi am mers iar in Cora sa imi iau de mancare si m-am intors la birou cu doua perechi de cercei m-a facut sa am aceasta revelatie. Adica acum, seara, cand m-am gandit la asta.

Nu sunt chiar sute, sa nu exageram, dar sunt cateva perechi bune, si tinand cont ca nu am aruncat nici o pereche (parca 2 mi s-au stricat si desigur, le-am indepartat si alte cateva le-am desperecheat) si tin minte si de unde le am, pot spune ca sunt foarte atasata de ele.

Sa incepem prezentarea.

Cerceii mei stau in cutiuta aceasta :D

IMG_0708

Am cumparat-o zilele trecute din Bamboo, din Auchan, pentru ca ma saturasem sa le inghesui in locuri inguste. Mai am una pentru margele si inele (inelele Clarisei) si una mai micuta, in care imi tin alte lucrusoare.

Prima pereche din colectie am cumparat-o din Iulius Mall Timisoara cand am fost la plimbare cu Danuta si Ilie, in martie 2006. Atunci imi mai cumparasem o pereche, dar s-a stricat si nu mai face parte din the bunny collection.

tm2006_1

E cu pietricele verzi, foarte dragute, insa cum nu prea port verde, nu au fost foarte purtati. Dar imi plac la nebunie.

A doua pereche mi-am luat-o din Sicilia, cand am fost la mama in vizita, din Fiera. Mai aveam una identica, cu bobite albastre, dar s-a rupt :(

sicilia2006

Mi-am luat apoi o pereche de la Avon, care in catalog arata demential, dar IRL nu era chiar asa stralucitoare. Mi-a placut totusi designul si am purtat-o de cateva ori.

avon2006

Din Star, din Brasov, mi-am luat perechea urmatoare. Tin minte ca eram cu Deni si si ei i-au placut mult.

star2006

Am fost apoi in Grecia si mi-am luat urmatoarele doua perechi. Mda, stiu ca sunt axata pe albastru / turcoaz, dar asta e… Ador culoarea.

grecia2006.grecia2006_2

Dupa Grecia am ajuns in Timisoara si mi-am luat urmatoarea clasica pereche:

tm2006

Am ajuns si la Rosia Montana cateva saptamani mai tarziu si impreuna cu Alina, mi-am luat o pereche de cercei, doar sa zic ca si in varf de munte imi cumpar asa ceva :D

garana2006

Iar de ziua mea, in 2006, am fost tot la Timisoara, unde dragii mei prieteni de acolo, printre altele, mi-au luat si o pereche de cercei (Ioana mi i-a ales, thx :*).

bday2006

Intr-una din excursiile in Bucuresti, anterioare mutarii mele, in 2007 mi-am luat o pereche din Mall Vitan (de fapt 2, dar una mi-am pierdut-o :(( Si era atat de frumoasa.. Oh, well…).

mallvitan2007

Super mult imi plac cerceii astia. Mult mult de tot. De fapt ei m-au inspirat pentru cateva dintre perechile ce mi le-am luat mai recent.

De ziua mea, in 2007, fratiorul meu mi-a facut cadou urmatoarea pereche (in amintirea altora cu steluta, pe care i-am desperechiat spre regretul meu, la un meci al Stelei, pe Ghencea :( )

bday2007

Cand am fost la Brasov prin ianuarie, am dat cu Deni o raita pe la Galeria Creativ si apoi, la ea in bucatarie au iesit din manutzele noastre creative urmatoarele perechi:

bv2009

Am primit de la Clarisa zarurile de la urmatoarea pereche, pentru care ii mai multumesc o data. Sunt fenomenali.

clarisa2009

Trecand prin piata de la Politie intr-o zi, am dat peste un chiosc, de unde mi-am luat urmatoarele doua perechi:

piata2009

De la Ilotti din Auchan mi-am luat cerceii cu balerine, pe care ii ador:

ilotti2009

Apoi acum, cand am fost in Grecia, mi-am luat perechea urmatoare, care are un mic defect, motiv pentru care i-am primit cu 3 euro, in loc de 5,50 :D Lucky me. Singura problema e ca sunt un pic cam grei.

grecia2009

Si de cand m-am intors din Grecia, vizitele mele la Cora au insemnat 6 perechi de cercei (in 3 reprize – 3, apoi 1, apoi azi 2).

moa1_2009
moa2_2009

moa3_2009

moa4_2009

moa5_2009

moa6_2009

Gata, am terminat :D Voi cate perechi aveti? Si ce colectionati?

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me, placeri and tagged , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Colectia mea

Leave a Reply