Braun Silk-épil Xpressive 7781 Wet & Dry primele impresii

Cum am ajuns aseara acasa, am desfacut cutia si l-am pus la incarcat. L-am tinut pana lumina verde nu a mai blinkuit, adica vreo ora, ceea ce insemna ca e incarcat.

Nu l-am incercat in mediu umed, dar pe uscat a fost excelent. Inainte aveam tot un Braun Silk-épil, dar saracul era din 2004, deci s-a simtit diferenta.

L-am folost intai la subrat si inainte sa imi dau seama ca voi termina de 2 ori mai repede decat cu cel de dinainte, m-a impresionat “smartlight”-ul. De cand imi doream sa vad mai bine ce fac, si cum uram ca numai pe lumina naturala se vad cele mai fine fire. Ei bine, acum am lumina la epilator. Si e smart intr-adevar. Am terminat in ambele parti in maxim 2 minute. Bine, ma fac cu epilatorul deja de 5 ani, deci nu va asteptati sa fiti la fel de rapide daca pana acum va faceati cu lama.

Pe picioare m-am gandit ca nu o sa mearga pentru ca abia ma facusem saptamana trecuta. Dar am fost din nou impresionata. Daca inainte imi ramanea un fel de puf blond in unele locuri (fara sa imi dau seama de ce, ca doar tot par era), acum nu mai am pic de fir pe picioare. A mers si repede, lumina si-a facut datoria luminand fiecare centimetru, si s-a si ridicat la nivelul asteptarilor.

Incepand cu lama acum multi ani (prin clasa a 7a daca nu ma insel – dar numai la subrat), continuand cu un epilator antic pe picioare si lama in rest, ajungand la ceara si blestemand momentul in care am devenit fata (stateam cate 3 ore in bucatarie sa ma fac peste tot, cu incalzitul si reincalzitul cerii), ca apoi sa imi iau epilator in 2004 si devenind utilizatoare fidela, trecand peste dureri enervante, acum am ajuns in sfarsit la ceva superior si rapid.

Si nu v-am zis, este atat de dragut…. Imi place la nebunie :D Vi-l recomand din toata inima.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Braun Silk-épil Xpressive 7781 Wet & Dry primele impresii

Leave a Reply