Tommy Gavin is the man!

Spre deosebire de reprezentantii sexului masculin, nu m-am uitat la nici un serial sau film doar pentru ca imi place de un actor care presteaza in respectivul film/serial. Insa de cateva ori recunosc ca mi-a placut foarte mult de cate unul-doi :D


Sam si Dean sunt amandoi atat de cute incat nu poti sa nu ai ca motiv de a te uita la SPN si prezenta celor doi, in plus fata de povestea “deosebit” de interesanta (mai ales in ultimele doua sezoane) </sarcasm> :))

Gossip Girl ii are pe Nate si pe Chuck (unii ar mai spune si Dan, dar eu nu l-am observat) care fac foarte placute scenele in care apar. Vocea lui Chuck si privirea lui de pasare rapitoare ( :D) si fata de copil al lui Nate sunt niste atu-uri importante fata de putinele pe care le mai are serialul in ultima vreme.

A mai fost Bo, in Crash, desi era atat de sick, incat dupa scena cu iepurele din padure nu mi-a mai placut deloc de el.. Desi… Yum? :D

Ok, tragem o concluzie intermediara ca sunt prea putini si trecem la subiectul propriu-zis a ceea ce voiam sa scriu.

Tommy Gavin. Tommy Gavin este personajul interpretat de Denis Leary in Rescue Me. Nu este la prima tinerete, nu e frumos din cale-afara, insa… Tommy Gavin is the man.

Rescue Me este unul din cele 5 seriale preferate of all times pentru mine. Iar Tommy este motivul cel mai important. Povestea si actiunea sunt dintre cele mai interesante, mai actuale si mai realiste din cate am vazut (cu toata partea de fantezie), insa as putea reduce totul la “Tommy Gavin is fucking sexy”. Este un serial frustrant de genial, daca exista alaturarea asta de termeni si mai are si sens. Razi cu lacrimi de Sean si Mike, ca cinci minute mai tarziu totul sa devina mai serios decat o tragedie greceasca, si totul este atat de fluid si atat de genial incat chiar il consider unul din cele mai bune seriale realizate vreodata.

Enervant de cele mai multe ori, batut in cap in alte ocazii, luat de fraier de nevasta-sa si de Sheila pe care ar trebui sa le dea in fiecare episod cap in cap (don’t ask, dar le detest pe cele doua cum rar am detestat personaje din seriale :)) ), Tommy Gavin are o ratiune in monologurile sale incat nu ai cum sa nu il adori, chiar si daca nu esti fata. E curajos pana la inconstienta cand vine vorba sa salveze oameni din incendii, incat si daca nu il vezi sexy ca si mine, il vei respecta de la inceput.

De poimaine in doua luni (da, numar zilele) incepe noul sezon, so this makes the bunny extremely happy.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Tommy Gavin is the man!

  1. Pingback: Tweets that mention Realitatea nu are pixeli – honeybunny blog » Blog Archive » Tommy Gavin is the man! -- Topsy.com

Leave a Reply