AloChicMeet & concert & having fun

Foarte frumos a fost zilele trecute. Am mers cu Dada să îşi ia cel mai frumos iphone alb ever, am mers la AloChicMeet unde am cunoscut multe fete simpatice pe care le ştiam doar din online, am băut cocktails, am făcut poze…

I-am instalat Dadei multe aplicaţii să se bucure la maxim de tehnologia pe care şi-o cumpărase (Da, da, ştiu că îţi place la nebunie :)) ), am fost la concertul Alexandrei şi al lui Alec, unde am fredonat melodii la care deja le cunosc versurile, am făcut poze pentru IntreFete.ro, am jailbreakuit şi unlockuit un iphone ieri, am ieşit la plimbare cu Alexandra azi şi a fost frumos tare… Vai, ce mult mi-a plăcut pe Valea Regilor, nu îmi vine să cred că nu ştiam de locul ăla. Shame on the bunny.

Încet încet ajung la zi şi cu serialele deja terminate… Să înceapă serialele de vară. Şi cele vechi şi cele noi. Am deja ceva planuri pentru câteva la care voi urmări episoadele pilot. Şi poate prin iulie ajungem şi în Grecia.. Şi luni se fac 3 ani. De dragoste. Da nu zic mai mult, că nu va priveşte pe voi :)

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in bucuresti, friends, me, placeri, series and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply