I can't wait..For the weekend to begin..

Mda..A fost un week-end plin..

Dupa ce saptamana trecuta am fost uimita sa observ cum istoria se repeta cu o minutiozitate sadica, desi acum depinde de mine sa o las sa si evolueaze repetitiv, am fost mai mult decat recunoscatoare ca a venit week-endul..

Vineri a fost iesirea U+ part 2, la care m-am simtit din nou super bine si am facut o gramada de poze (pacat ca mi s-a stricat cablul de la camera si nu le pot descarca), ca apoi sa ajungem in mare parte la Mihai si eventually dupa ce au plecat toti sa raman sa dorm acolo..Care hotarare? Nu stiu..

Apoi ieri, pe la 2 cand a ajuns in Brasov Crc, i-am dus pe el si pe Dan sa manance, apoi sa se cazeze apoi i-am luat pe SS si pe zer013ro si am mers sa bem ca in final azi-noapte sa ii duc in Tequila cu Sori. Unde dupa 50ml de vodka auf ex, oboseala disparuse instant iar cheful venise in cantitati uriase..

Si discutiile de dupa.. Sunt convinsa ca iPlay va continua si fara el, dar pt mine si nu numai, nu va mai fi la fel. Chiar am ajuns sa tin la iPlay intelegandu-ma atat de bine cu el si ii asociez involuntar acum. Asa cum MT inseamna rulzmaker pt mine..

Mda, si cu el am reusit sa ma cert in seara asta..Si probabil doar oboseala mea e de vina dar si nerabdarea lui de a-mi explica exact ce voia sa fac eu. Sper sa ne revenim, ca doar e my favorite 1337 sp4mmer :* Si imi place cum arata forumul. You made me proud >:D<

Si again work maine..Si saptamana asta primim raspunsul cu Germania. Si sambata depinde de mine daca permit istoriei sa se repete..Damn, cat de sadica e viata :) Oare de aia imi place atat de mult? :)

Good night..Ma duc sa dorm..Ca mi-e rau..

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to I can't wait..For the weekend to begin..

Leave a Reply