Ganduri vesele de duminica

Vineri seara am facut iesire U+ si a fost incredibil de amuzant. Am fost vreo 15 si am mers in El Barrio si m-am simtit chiar super super bine. Atat de bine ca dupa cele 4 beri pe care le-am baut, ajunsi fiind in Panini, eu am facut cunostinta cu baia de acolo, desigur fara sa imi faca nici o placere :D Insa, sa trecem peste asta..Am facut apoi un ride cu Dan si Pathfinderu lui la 180 kmh, insa eu nu prea am simtit nimic, pentru ca stateam intinsa si auzeam parca de undeva de departe vocile lor care anuntau recordul de viteza atins. Mda, super super funny..Cred ca soseaua aia de centura (parca pe acolo am mers, da nah, don’t trust me on this one, ca nici eu nu am mai intrebat apoi unde am fost de fapt) numa pentru ride-urile noastre a fost facuta, Skoda si Pathfinderul lu Dan, Solenza lu Vlad, Polo-ul lu Clau..;)) Anyway, fun fun fun…

Is super bored si n-am chef nici macar de Lineage. Am reusit sa termin de vazut ‘The Black Dahlia’ dupa a 3a repriza si acum..Acum ar trebui sa scriu dvds cu Sliders, da mi-e asa de lene..Sa copiez 7 dvds pe comp si apoi sa le scriu…That needs a mood for party, nu lenea mea mare de acum..

As avea chef de iesit, da cred ca is singura, Mihai si Clau jucand probabil Lineage toata ziua si Dan facand loc pe hdds..Asa ca ori ma duc sa naniBUNNY, ori incep sa ma uit la Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii ca l-au pus finally ieri pe rSR, ori mai pierd vremea aiurea ori nush.. I’ve ran out of ideas..Ah, da..Sau poate ar fi cazu sa ma apuc iar de citit, for a change..Mda, sa nu o dam in SF-uri, desi…FHM se pune? Fuck it, I’m out..

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ganduri vesele de duminica

Leave a Reply