Plimbare si margele

O zi plina… Am facut plaja si apoi m-am intalnit cu Ilie si Alexandra sa le arat Brasovul.

Intai am mancat la My Place (foarte buna mancarea chinezeasca) si pe urma am luat-o pe jos spre oras. I-am dus pe sub Tampa si in drum spre Piata Sfatului ne-am oprit la Galeria Creativ (pe str. Castelului nr. 52, tel 0744396895 – daca am zis ca le fac reclama, le fac :D) unde Alexandra stia ca au margele. Si cred ca am stat acolo vreo juma de ora, alegand margele si fire pentru margele (pentru ca le cumperi separat si ti le faci acasa; daca vrei sunt si unele gata facute, dar experienta din seara asta si satisfactia de a-mi fi facut propriile margele ma fac sa spun cu mana pe inima ca nu mi-as mai cumpara gata facute :D) si potrivind culori si tot felul de nebunii. Si asa mi-am cumparat niste margele negre si unele turcoaz care mi-au placut la nebunie, o panglica subtire neagra pentru cele negre si un fir transparent pentru cele turcoaz. Si desigur, inchizatori si despartitoare :)) Foarte foarte amuzant. Alexandra si-a cumparat si mai multe, si pentru margele si pentru cercei, si cum intr-un final am terminat, i-am dus sa le arat Strada Sforii.

I-am dus si Dupa Ziduri, am ascultat ceva repetitii de la Cerbul de Aur, am mers la cele doua turnuri si apoi i-am lasat la masina de Poiana. Sunt prea obosita sa mai ies cand coboara, mai ales dupa ce m-am chinuit o gramada (dar a meritat) sa imi fac margelele.

Cele negre au mers repede, cateva noduri, si aia a fost. Dar la cele turcoaz, dupa ce ca am rupt o data firul, era sa o fac inca de vreo 3 ori pe ce imi mai ramasese din lungimea initiala. Si despartitoarele alea cretine, pe care trebuia sa le “turtesti” cu patentul…Mda, anyway, a fost super mega fun (ca tot am avut o doza de Timisoara zilele astea). Iar acum..Californication si somn.

So, ideea e ca daca vreti sa va cumparati margele la gram si sa va redescoperiti the inner artist, go for it. E super tare satisfactia pe care o am acum. Si va fi si mai mare cand chiar voi purta margelele :D

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in brasov, life, me, mood, picture gallery and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Plimbare si margele

Leave a Reply