Povestea unui tracker

GBvNET implineste azi 2 ani. Multi poate (sigur) nu stiti exact ce e GBvNET, dar va voi explica. Este un tracker de torrente din Brasov, caruia mi-am dedicat foarte foarte mult timp intr-o anumita perioada. 

Povestea lui incepe insa cu mult inainte, cand nu era GBvNET, ci torrents.gamesbv.ro si a fost inchis pe 11 aprilie 2006. Era extern, si din cate tin minte, pe primul loc in topul din torrents.ro la un moment dat (chiar inainte de inchidere). Era un tracker mare, iubit, cu pre-uri bune, cu useri multi. Si s-a inchis dupa cum spuneam, din motive in a caror povestire nu vreau sa mai intru. 

A urmat apoi private.gamesbv.ro, un tracker foarte privat, foarte mic, si mai ales foarte elitist. Numai cunoscutii aveau dreptul sa intre, numai anumite IP-uri aveau acces…Ce mai, era Private.

Dar l-am inchis si pe asta. Aveam FTP-uri in fond. 

Si pe la mijlocul lui septembrie s-a hotarat redeschiderea trackerului, share.gamesbv.ro (SuperStar, cordarone si mykep). Urma sa fie metropolitan, adica doar pentru Brasov, cu un staff deja stabilit, cu anumite conditii si alte bla-bla-uri de moment. Si i-am dat drumul pe 28 septembrie 2006. Pacea nu a durat foarte mult, a fost conflictul cu iPlay, pe care l-am rezolvat cu succes (thx to Crc), apoi au fost problemele cu luarea domeniului si a serverului de catre proprietarii de drept. Nu mai aveam nici domeniu, nici server. Cu serverul a rezolvat Zer0 intr-un timp record, domeniu am cumparat eu, si asa, am mers mai departe. O gramada de probleme dupa, nu aveam uploaderi, urcam doar eu si Zer0, ajunsesem sa ma sictiresc explicand tuturor noobilor cum sa urce un torrent, urcand torrente mai mult decat facand orice altceva, enervandu-ma pentru inconsecventa unora sau altora… Eh, dar au trecut toate si trackerul se ridica incetisor. Coflictele cu stafful Bestshare au disparut in timp sau s-au diluat si asa am mers mai departe.

De atunci s-au schimbat oamenii care il administreaza, oamenii care il populeaza, oamenii care il intretin. S-a schimbat imaginea trackerului. S-a muncit mult si s-a ajuns la un rezultat deosebit.

In urma cu vreun an jumate a intervenit o anumita schimbare in viata mea, si din momentul ala m-am retras cat de cat din administrarea trackerului. Am fost insa prezenta daca era nevoie de ajutor, am mai urcat din cand in cand cate ceva, si acum, 2 ani mai tarziu, pot spune ca tin enorm la tracker si oricat de departe as fi de ce eram acum 2 ani, tot tin cu tot dinadinsul sa dureze cat mai mult.

I <3 GBvNET

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged , , , . Bookmark the permalink.

23 Responses to Povestea unui tracker

Leave a Reply