Busy little bee


Am ascultat in prostie melodia asta cat eram la Brasov, si chiar si acum o reascult cu o placere deosebita. Melodia e ok, nici prea prea nici foarte foarte, dar are acel CEVA care face sa o ascult intruna fara sa ma plictisesc (eu ma plictisesc de obicei foarte usor de chestii).

Mda, nu am mai scris de ceva vreme, m-am enervat pe firma de hosting careia i s-a ftt serverul de sql si asa am pierdut si vreo 100 de subtitrari pe addic7ed si chef de a scrie aici.

Saptamana asta am mers la 2 interviuri si mai am unul vineri. Asa m-am plictisit sa merg la interviuri. Bleah. Da cand il vad pe Alex cu ce lipsa de chef se duce el de la 3 la 7 la viitorul lui job, mi se face o sila de trezitul la 7…:-s Si totusi nu mai pot continua asa. E clar. E o amestecatura de sentimente si senzatii atat de contradictorii incat ma si amuza. Eh, come what may. Mi-ar fi placut sa ma accepte la firma aia de brokerage, da cine stie de ce nu am fost potrivita. La postul pentru care am fost azi ar fi super fun din cate am vazut, dar nu mi se pare totusi foarte serios, asa ca as prefera ceva mai putin distractiv, pentru ca am ajuns sa consider ca ar fi cazul sa revin cu picioarele pe pamant. Sau sa vin, ca nush daca am fost vreodata. 

Oh, well.. Sa vedem ce iese. Wish me luck, desi nu am nici cea mai mica idee ce vreau de fapt :(

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me, music, thoughts, work related and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply